2777
2789
عنوان

دخترکم هر روز بهم میگه...

557 بازدید | 15 پست

۳ونیم سالشه روزی چندبار بهم میگه مامان تو بهترین مامان دنیایی..روزی چندبار میگه دوستت دارم...وقتی واسه اولین بار بهم گفت مامان تو بهترین مامان دنیایی خیلی کم سن تر از الان بود فک کنم حدودن دونیم سالش بود و قلبم اون لخظه از شادی تند تند تپید انگار تمام دنیا رو بهم دادن انگار حس کردم از خودم راضی شدم با این جمله اش و حس میکنم نقش مادری رو براش خوب ایفا کردم.و البته به پدرش هم ابراز علاقه میکنه و هردوتامون رو به یک اندازه دوس داره والبته بشدت بابایی هم هست..هر روز بهش میگم خدایا شکرت که شما دختر من هستی..‌

خواستم بگم اگه انتخاب کردی که مادر بشی خیلی جاها خسته میشی ولی کم نیار..بچه ها همه چیو میفمن بخدا اینا در حد ادم بزرگ کوچیترین مسایل رو هم متوجه میشن ویادشون میمونه..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره ادم قند تو دلش اب میشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
برامن هم همینطوره اما یکطرفه فقط عاشق باباشونن بااینکه من بیشتر میبرم پارک خرید ولی عاشق باباشونن اب ...

یه وقتایی بچه ها نسبت به یکی از والدین درونگرا میشن ونسبت به یکس دیگه برونگرا..درست مثل خودم به پدرم محبت کلامی میکنم ولی به مامانم نمیکنم ولی عاشقشم

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

بچه میقام

🙂دیگه به این دنیا اعتمادی نیست،ارزوم اینه تو این سن مستقل شم دستم تو جیب خودم باشه،حتی اگه حقوقمم چندر غاز باشه،این دنیایه روز خوش بهم بدهکاره،کاش ی روزی ب خاسته هام برسم هعی😞تروخدا برام دعا کنید خیلی شرایطم سخته