2777
2789
عنوان

من یه زنه قویم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذارغرقت کنه کوچیکترین کارم برای دور کردنه غم خودش بزرگه انجام بده حتی شده خریدن یه بستنی برای خودت

هر کاری برای خوشحالیم انجام میدم همراه با شرشره اشکه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
میفهمم  همین که انجام میدی خودش قوی بودنتو نشون میده همینکه سعی میکنی حالت خوب شه

کاش تموم شه این روزای نحس 

خسته شدم

م فقط اینو میدونم برات عادی میشه میگذره باید تحمل کنی تحمل کردن بزرگترین و سختترین کاره

دارم تحمل میکنم یه ساله هرروز داغش تازه ترمیشه شبا میرم دستشدیی گریه میکنم اگه دیر ازسرکاربیاد فک میکنم رفته دوباره پیشه اون تمام چشمم گودافتاده یه دلم به طلاق و رفتنه و گذاشتم شوهرم برای اون هرزه یه دلم پیشه دوتا بچه کوچولومه که جزمن کسی رو ندارن تروخدا برام دعاکنید

کاش تموم شه این روزای نحس  خسته شدم

دارم تحمل میکنم یه ساله هرروز داغش تازه ترمیشه شبا میرم دستشدیی گریه میکنم اگه دیر ازسرکاربیاد فک میکنم رفته دوباره پیشه اون تمام چشمم گودافتاده یه دلم به طلاق و رفتنه و گذاشتم شوهرم برای اون هرزه یه دلم پیشه دوتا بچه کوچولومه که جزمن کسی رو ندارن تروخدا برام دعاکنید

دارم تحمل میکنم یه ساله هرروز داغش تازه ترمیشه شبا میرم دستشدیی گریه میکنم اگه دیر ازسرکاربیاد فک می ...

منم دو تا بچه دارم بین رفتن و موندن دارم پر پر میزنم 

فرق منو تو اینه که زنی که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد الان دیگه زن دومشه💔