2777
2789

چن وقته برنامه این روز لعنتی رو میکشیدم از صبح اومد رفتیم بیرون خیلی خوش گذشت بهم کادو داد و...،برگشتنی گفتم تو ادم وابسته ایی هستی گفت معمولی برگشت گفت دختر ازدواجی هستی گفتم نه ازدواجی نیستم ولی برام مهمه رابطم حداقل ی سرانجام داشته باشه گفت من اصلا ادم ازدواجی نیستم و.... ی عالمه حرف ک اشکام اجازه نمیده بنویسم منم گفتم پس تموم شه بره گفت حالا بصب و.... پیاده شدنی از ماشین کادو رو برنداشتم و ب زور داد و بوسم کرد گفت خیلی خوش گذشت منم خیلی سرد از ماشین پیاده شدم خانوما میش یکم راهنمایی کنید چیکار کنم🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهنماییم اینه که دختر خوب چیت کم بود که لایق این رابطه باشی ؟

دیگه جوابشو نده 

صبر کن کسی که میاد حسن نیتشو نشون بده 

حسن نیت هم یعنی خانوادت در جریان باشن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
قلبم داره وایمیسته

میدونم ولی سعی کن خودتو ببخشی

یجور نشه خدایی نکرده اعتماد بنفست بیاد پایین بعدش با هر بی سر . پایی بریا 

نکن این کارو 

یکم بذار بگذره 

و این خاطره هم فراموش نمیکنی 

ولی بزرگ میشی و بعد از یه مدت ( نمیدونم چقدر ) یه روزی که توی یه رابطه عاطفی موفق بودی این ها تقریبا التیام پیدا میکنه 

تو دوست داشتنی هستی ..خاص هستی ..برای پدر مادرت عزیزی 

برای خدا از همه عزیز تری ....

نمیکم ناراحت نباش 

ولی نذار این ناراحتی ها تو رو ببلعه و بخورتت 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بذارگم شه لی ب لالاش نذارک پرومیشه مشخصه قصدش فقط سواستفادس تاوقتی ک موردمناسب پیداکنه شمارومیخادباز ...

احتمالا کیس بعدیشم پیدا کرده که انقدر رک حرفشو زده 

ببین اون اصلن آدم بدی نیست چون حداقل باهات روراسته 

داره خیلی واضح بهت میگه تصمیمو قصد ازدواج نداره ،خب دوس نداره دیگه .

ولی تو که هدفت از رابطه ازدواجه و به قول خودت دوس داری رابطت ی سرانجامی داشته باشه چرا با خودت روراست نیستی؟

چرا تو این رابطه موندی؟

چرا حقیقتو انکار میکنی ؟