2777
2789

انگار ی درد میپیچه تو لثه هام 

نمیدونم چکار کنم 

کسی تا به حال همچین حالتی داشته

مخصوصا وقتی چایی داغ میخورم، حتی دندون عصب کشی هم این درد رو حس می‌کنه ، خیلی برام عجیبه

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید لثه هاتون التهاب پیدا کرده...چند روز بعد از مسواک آب و نمک غرغره کنید. اگه بهتر نشدید، به دندانپزشکتون مراجعه کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین ن چیز خیلی داغ بخور ن چیز خیلی سرد چون رگ ها و اعصاب دندون هات واکنش نشون میدن 

دارچین بریز رو محلی ک درد میکنه قرص بنداز و سریع برو دکتر چون راه درمان خانگی نداره ته تهش ۱میل ۵۰۰ باید خرج بدی 

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
جدی میگی  بدتر نشه  چون قبلش فکر کردم از ی دندونمه رفتم عصب کشی بدتر شد

خون کثیف لثه هاتون تخلیه میشه اینطور بودم میتونی تو خونه هم کمی جوش شیرین بریزی رو خمیر دندون رو لبه لثاتون بکشید خون کثیفش تخلیه میشه کار همون جرم گیری را انجام میده

نه والا ، خیلی نگاه کردم لثه هام هیچ التهابی نداره و بوی بدی هم نمیده

حتما دندانپزشک برو. بی علت نیست

من الان ۸هفته هستم دندونم از ریشه داره خراب میشه دردش زده ب گوشم باید مدارا کنم تا ۲ ۳ ماه  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ببین ن چیز خیلی داغ بخور ن چیز خیلی سرد چون رگ ها و اعصاب دندون هات واکنش نشون میدن  دارچین بر ...

دارچین به لثه هام بزنم ؟ 

دندون پزشکی رفتم عکس هم گرفتم میگه سالمه یک دندونم رو به اصرار خودم عصب کشی کرد اما درد خوب نشد

خون کثیف لثه هاتون تخلیه میشه اینطور بودم میتونی تو خونه هم کمی جوش شیرین بریزی رو خمیر دندون رو لبه ...

ممنون 

جوش شیرین رو مسواک بزنم بهتر نیست  رو خمیر دندون میترسم واکنش بده