2777
2789
عنوان

نوزاد ۷ روزه ی من

469 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

من دخترم ۷ روزشه 

بعضی وقتا مثل الان ۴ ساعته که بیدار نمیشه شیر بخوره 

دارم از استرس میمیرم 

بیدار میشه یه اینور اونور میکنه و دوباره میخوابه 

در صورتیکه میگن باید هر ۲ ساعت شیر بخوره ولی دخترم الان از ساعت ۳ شیر نخواسته بیدارم میشه زود دوباره میخوابه 

آیا خطرناکه؟ چیکار کنم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترش ۳ روز بعد از تولد رفتیم چکش کرد فرستاد آزمایشگاه گفت زردی نداره بعدم گفت یک اسفند بیاین

پس اگر زردی نداره . بزار خودش شیر بخوره . دختر منم اینجوری بود بیدارش میکردم شیرش میدادم . سعی کن خودت شیر بهش بدی

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
گفتن سه روز بعد از تولد بیارینش بردیمش ازش آزمایش گرفتن از پاش  گفتن زردی نداره چیکار کنم 😔

خب حموم نبردیش شاید از اون باشه خوابیده.بعدشم اینا طبیعیه همیشه دوساعت دوساعت نمیخوره ک گشنه بشه بیدار میشه

عشق.....
پس اگر زردی نداره . بزار خودش شیر بخوره . دختر منم اینجوری بود بیدارش میکردم شیرش میدادم . سعی کن خو ...

من انقدر استرس دارم که خوابای بد میبینم 

امروز خواب بد دیدم که شیر نمیخوره و مریضه نشستم فقط گریه کردم 

خدا دخترمو برام حفظ کنه خیلی میترسم خیلی کوچولوعه

خب حموم نبردیش شاید از اون باشه خوابیده.بعدشم اینا طبیعیه همیشه دوساعت دوساعت نمیخوره ک گشنه بشه بید ...

الان تازه بعد از ۴ ساعت شیرشو خورد 😔 

اوف بچه اولمه فکر کنم تا بزرگ شه من ام اس بگیرم

الان تازه بعد از ۴ ساعت شیرشو خورد 😔  اوف بچه اولمه فکر کنم تا بزرگ شه من ام اس بگیرم

هرچی حساس تر باشی بدتره توفکرکنم ازاون مادرا بشی ک بچه های بدغذایی دارن از بس با قطار و هواپیما زوری ب بچشون غذا میدن  

عشق.....
هرچی حساس تر باشی بدتره توفکرکنم ازاون مادرا بشی ک بچه های بدغذایی دارن از بس با قطار و هواپیما زوری ...

نمیدونم الان که ۷ روزشه فقط 

ولی مطمئنم حاضرم هرررررر ذلتی رو به جون بخرم فقط بچه غذاشو بخوره😣😣😣😣 حالش خوب باشه

یعنی به نظر شما خطرناک نیست؟ شده بوده که نوزادتون هر ۲ ساعت شیر نخواد؟

فکر نکنم ...‌

بجه منم یه موقع هایی بیشتر از سه ساعت میشه که چهنمیخوره

#‍ البته با دکترت هم مشورت کن 

من بچه قبلیم ۲/۵سال پیش بدنیا اومد اون موقع میگفتن هر دو ساعت این که دوماه پیش اومده میگن هر موقع که بیدارشد والله ادم نمیدونه چیکار کنه

فکر نکنم ...‌ بجه منم یه موقع هایی بیشتر از سه ساعت میشه که چهنمیخوره # ‍ البته با دکترت هم مشورت ...

به من مامای بیمارستان گفت باید هر ۲ ساعت و نیم بیدارش کنی اگه بیدار نشد 

ولی آخه چجوری 

من هرجوریش میکنم بیشتر خوابش میبره