2777
2789

میگن شغل بازیگری خوب نیست 

البته حرف حدیث پشت همه کار های خوب هست 

میخوای منشی بشی فکر بد میکنن میخوای بازیگر شی صدتا ننگ میزنن آرایشگر میشی دیگه میگن تو فعلان شدی ادم درستی نیستی

واقعن خجالت داره شمایی ک اینجوری فکر میکنن آیا چیزی ب نام عقل دارید ؟🚶🏾‍♀️

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگ زدن یا ننگ زدن مسئله اینست 🌚

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

من خودم دوس داشتم دکتر شم ولی رفتم انسانی چن ساله پشت‌کنکورم دیگه خسته شدم شوهرم میگه برو پیام نور ...

عزیزم اگ ب فضای دانشگاه علاقه داری میخوای بری تو اجتماع برو ازاد ولی اگ فقط دوست داری یه مدرکی داشته باشی برو پیام نور همه سن بالا و کلاساش غیر حضوریه فضاش با بقیه دانشگاها فرق داره اون شور هیجان نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگ ب فضای دانشگاه علاقه داری میخوای بری تو اجتماع برو ازاد ولی اگ فقط دوست داری یه مدرکی داشته ...

یچی میخوام ک با مدرکش برم سدکار در اینده این ب کنار

و اینکه دانشگام جوری باشه ب سرکارم لطمه وارد نکنه

یچی میخوام ک با مدرکش برم سدکار در اینده این ب کنار و اینکه دانشگام جوری باشه ب سرکارم لطمه وارد نک ...

همون آزاد بهتره موفق باشی❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ کاری بد نیست این ذات آدما هستن که بدن...کسی که خراب باشه حتی تو خانه‌داری هم کار کثیف شو انجام م ...

دقیقن

1
5
10
15
20
25
30
35
40