2777
2789

قبل از اینکه ازدواج کنم یه خانمی رو خیلی دوس داشتم. اسمش مینا بود و با هم رفیق بودیم، با هم به دور دور و کافی شاپ میرفتیم و روزگار خوبی داشتیم. بعد از یک سال رابطه مون از طرف اون تموم شد اما من همیشه چشمم دنبالش بود. اگرچه بعدش بازم با همدیگه صحبت تلفنی صمیمانه داشتیم ولی هر چی ازش میخواستم همدیگه رو ببینیم دیگه  طفره میرفت و میگفت کار داره.

تا اینکه ولنتاین شد و براش کادو خریدم و بهش گفتم برات کادو گرفتم میشه ببینمت؟

قبول کرد و رفتم بهش دادم و چند دقیقه هم تو ماشین صحبت کردیم.

ولی بعد از اون هم نتونستم دوستیمونو محکم کنم و همدیگه رو ببینیم.

اگه دوستیمون ادامه می یافت شاید اون ازدواج ناموفق برام پیش نمی اومد. الان ۸ ساله چشمم دنبالشه.

کادوی من یه خرس کوچولو و یه تیکه لباس بود. بعضی وقتها میگم نکنه کادوم براش سورپرایز خوبی نبوده باشه؟! کاشکی بعد از مدت ها که یه شانس مجدد برام پیش اومده بود یه هدیه چشمگیر مثل طلا براش میگرفتم.

نظر شما چیه دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه ک خانوما طلا دووووس دارن  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

هنوز به فکرشی چه عجیب ولی دوست نداشت چون اگه دوست داشت حتی اگه براش یع جورابم میگرفتی ارزش داشت اخه دختری که به خاطر هدیه باهات بمونه چیکار میخواستی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه