2777
2789
عنوان

شک به شوهرم

208 بازدید | 22 پست

بچه ها شوهر من عصر بعد از کار می‌ره اسنپ 

بعد همیشه بهش میگفتم به دخترا نگا نکنی و فلان اینا عمدا هی میگفت اتفاقا رل میزنم و صیغه و اینا منم قهر میکردم بعد همه میگفتن اگه چیزی داشته باشه نمیگه پس واسه همین شک نکن بهش 

ولی حالا بهش میگم رل نزنی و فلان میگه این چه حرفیه من اصلا به دخترا چیکار دارم و همه رای میدم به حفظ حریم شخصی توی اسنپ بهم 

باز حالا میگم مگه کاری می‌کنه که هی از خودش تعریف می‌کنه ولی همیشه میگه حتی اگه خواستم گول بخورم از خدا خواستم منو به راه راست هدایت کنه گوشیش هم رمز نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد کارت اشتباهه که هی یادآوریش میکنی  مگه رل زدن متاهل چیز عادیه که داری خوب براش جلوه اش مید ...

خب الان اینکه میگه من نگاه نمیکنم و اینا ولی قبلاً عمدا اذیتم میکرد شک بر انگیزه به نظرت یا نه؟

نمیدپنم هنوز سنم هم زیاد نیست چی بگم به نظرتون باید چجوری رفتار کنم

هیچی نگو!!

این جوری انگار داری میگی فلانی من از همچین چیزی ترس دارم و دارم مدام بهش فکر می کنم و اگه اونم آدمی باشه که بخواد اذیت کنه همین رو می کنه نقطه ضعف و دست می ذاره روش.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....