2777
2789

کسی نیست ؟؟؟یه تومن براشون واریز کردم گفته بودند هم پک سرمایه براتون می‌فرستیم وهم هروقت سوال داشتید جواب میدیم ولی متاسفانه جواب که نمیدن  توکانال اموزششون هم هر۴یا۵روز یکباریه فیلم آموزشی می‌زارن!! الان هم بعد یکماه ازتیباکس  برام پیام اومده که هزینه ارسال پک سرمایه رو باید بدی! بیشعورا فقط پول به جیب زدن یدونه هزینه ارسال رو ندادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت خودم ازتون میخرم من به این امید پول قرض کردم ریختم به حساب حالا هرچی میگم چجوری ازمون میخری جواب نمیده منم تویه شهر کوچیکی زندگی میکنم هیچ کس پول پاشمع نمیده خیلی ناراحتم

سلام خوبید؟ منم ثبت نام کردم هنوز بستم نرسیده دستم. چند هزینه تیپاکس دادید؟ من 3بهمن ثبت نام کردم.&n ...

بسته ات رسید دستت؟

من کرجم نمی‌خواستم بسته رو تحویل بگیرم ولی تیباکس اومدجلوی در دیگه مجبور شدم ۵۲تومن واسه یه مشت اشغال هزینه ارسال دادم همشون بزور ۱۰۰تومن هم نمیشه!

منم تو نداری از کسی قرض کردم شوهرم می‌گفت کلاه برداریه من قبول نکردم حرومشون الآنم دوباره دارن تبلیغ میکنند برثبت نام

گفت خودم ازتون میخرم من به این امید پول قرض کردم ریختم به حساب حالا هرچی میگم چجوری ازمون میخری جواب ...

دقیقا شهرماهم اینجوریه کسی نمیخره 

جواب منو هم نمیدن لعنتشون کن هی

سلام بله بسته من رسیدولی خیلی ناراحتم چندتاشمع درست کردم کسی نمیخره اصلافایده نداره منم 52تومن هزینه ارسال دادم حالامیگه بعدازعیدمیخرم ازتون که ولی فکرنکنم  توشهرماپارافین ژله ای300تومن این شمع هاهم که درست میکنه خیلی پارافین میبره من یه شمع بزرگ درست کردم میگم 40تومن هیشکی نمیخره میگن گرونه