2777
2789

من از معلمم پرسیدم 

گفت برای زبان هرکتابی بگیری میتونی نهایی وکنکور خوب بدی 

زبان سخت نیست تز نظرش

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از معلمم پرسیدم  گفت برای زبان هرکتابی بگیری میتونی نهایی وکنکور خوب بدی  زبان سخت نی ...

چرا خیلی سختهه

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻

سلام گلم

من معلم زبانم و زبان رو از  پایه صفر  با زبان خیلی ساده تدریس میکنم با دوره و کتابی که خودم طراحی کردم عزیزم 

تمام مباحث گرامری رو یاد میگیرید و میتونید انگلیسی صحبت کنید 

مایل بودین میتونید چند جلسه رایگان شرکت کنید و بعد تصمیم بگیرید

پرداخت هزینه پس از رضایت و به صورت قسطی هست

هر ۳ جلسه ۱۶۵ تومن

مناسب دهم تا دوازدهم 

پیام بدید درخدمتم ⚘️

ایدی روبیکا   Mehri1365English

ایدی ایتا   Englishapieceofcake

آیدی  شاد   @englishapieceofcake

ایدی تلگرام  englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736