2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کرم معجزه یا کرم شب خوبه ولی یه دکتر پوستم برو ببینه از کبدت نیست خدایی نکرده 

از کجا بگیرم؟

ن ن کبدم مطمعنم نی ولی خو صورتم گاهی جوش میزنع جاشون میمونه لک سیاه میشه حتی اگ دست نزنم🥲🥲🥲

[QUOTE=328382691]از کجا بگیرم؟ ن ن کبدم مطمعنم نی ولی خو صورتم گاهی جوش میزنع جاشون میمونه لک سیاه میشه حتی اگ دست ن ...[/QUOTE

خاکشیر و ترنجبین بنوش (ترنجبین را 5 ساعت در آب خیس کن  و صاف کن بعد اونو با 2 قاشق خاکشیر مخلوط کن و میل کنن ) و برای بهتر شدن لکهای پوست کمک می کنه و اگه روزانه و به مدت 3 هفته از این معجون استفاده کنی بعد یه مدتی، پوستت روشن می شه و لکهای صورت و پوستت از بین میره.
خواهرم استفاده کرده و نتیجه گرفت

اگه بعد اصلاح جوش درمیاری قبل از اینکه بری اصلاح یه اسکراب طبیعی درست کن و بزن اصلا معرکس صورتت باهاش ماساژ بده ن جوش در میاری هم اینکه موهای زیر پوستت در میاد هم اینکه پوستت شفاف میشه... دوقاشق شکر، 1 قاشق ماست و نصف قاشق روغن زیتون

یا پوستت پاکسازی نمیکنی یا اینکه به یه چیزی حساسیت داری... اگه بعد اصلاح با نخ اینجوری میشی خب از رو ...

کلی چیز میزنم ب صورتم دیگ از هرچی ک فک کنی دارم تو کار فروش لوازم ارایشم انلاین شاپ دارم هرچی میارم یکیش بر خدم بر میدارم ولی اونام نی فک کنم همون نخ ک میگید باشع

اگه بعد اصلاح جوش درمیاری قبل از اینکه بری اصلاح یه اسکراب طبیعی درست کن و بزن اصلا معرکس صورتت باها ...

وایییی چقد خوبببببب🥹🥹🥹🥹🥹🥹

خیلی خیلی ممنونم♥️♥️♥️