2777
2789
عنوان

گند زدم ...

147 بازدید | 9 پست

بالاخره کراش نازنینمو دیدم ،چند بارم ...

ولی  گند زدم 😑وای دوستم خواست ببینه اونو ،ما هم که میخواستیم رد بشیم ،به طرز خیلی ضایعی رد شدیم ...وای من دست دوستمو گرفتم گفتم چرا اون وری میری ،یه هو پسره نگاهمون کرد ،من اون لحظه به جای اینکه عادی پیش برم ،مثل احمقا دویدم و رفتم یه جای دور زدم تو صورتم و نشستم خندیدم ...وای خیلی ضایع بودم ،آخرشم بار آخر تا اومد سمتم ،سرعتمو آوردم بالا و رد شدم ...الانم هنوز سین نکرده پیاممو ،الهی بدبین نشه نسبت بهم ،هر چی اون با شخصیت و با دیسیپلینه ،من یه آدم مسخره و مزخرفم ،گند زدم ...گند ...

You're all the things I've got to remember

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲ اون از من یه کم کوچیکتره  اتفاقا سال بالاییمه 😂

خب سنتم که کم نیست چرا مثل ۱۴ ساله ها هول میشی دختر😂پررو باش وقتی دیدیش یه لبخند خانومانه بزن و سلام کن 

با اینکارات ک فراریش میدی😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
خب سنتم که کم نیست چرا مثل ۱۴ ساله ها هول میشی دختر😂پررو باش وقتی دیدیش یه لبخند خانومانه بزن و سلا ...

متاسفانه فراری دادم  ،وای من هنوز مثل بچه هام 🤦🏻‍♀️😂

از این به بعد درست رفتار میکنم ،امروز خیلی خسته بودم ،گند زدم به همه چی ...

You're all the things I've got to remember