2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم....

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست
شما بگو اونا اصلا میدونن ایران کجاست

فک نمیکنم😂😂😂😂مگه اینکه این اخرا سره اعتراضا ی نمه اسم کشورمون ب گوششون خورده باشع

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ن میدونم برا شما بحث کادو نیس کلی گفتم چون از صبه خیلی دیذم اینجور تاپیکارو ک اکثرا سره کادو نگرفتن ...

افرین من فقط میخواستم اینجوری بهونه ای جور بشه برم بغلش و شوخی کنیم ولی اون ک اینو گفت کنار کشیدم دیگ🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین من فقط میخواستم اینجوری بهونه ای جور بشه برم بغلش و شوخی کنیم ولی اون ک اینو گفت کنار کشیدم دی ...

😏کم محلی بهترع فکر میکنن خبریه.از دوس داشتن ادم سو استفاده میکنن هعی من ب زیون میارم میگم دوست دارم اون هیچی نمیگه

ب منم گفت معذرت میخام...ولی از دیشب هنوز رو دلمه 

خیلی ناراحتم

همیشه سر نمازام دعا میکردم پولدار بشیم بتونیم خونه و ماشین بخریم

همسرم شغل خوب داشته باشه

ولی دیگه دلم نمیره براش دعا کنم حس بدی دارم میترسم پولدار بشه خیانت کنه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

افرین من فقط میخواستم اینجوری بهونه ای جور بشه برم بغلش و شوخی کنیم ولی اون ک اینو گفت کنار کشیدم دی ...

مردا تعداد محدودیشون احساساتین و ب اینحور چیرا پاسخ میدن

وگرنه اکثریت نمیدونن

بقول خودشون همین ک کار میکنیم و نمیزاریم زن و بچه حسرت چیزی ب دلش بمونه ین﷼ عشقمونو داریم نشون میدیم

اینو خیلی از دهن مردا شنیدم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
چقدر ما زنا زود قلبمون میشکنه 🥲💔 

پا گاز بودم زار زدم شامم نفهمیدم چی خورذم شبم راحت پشتش کرد ب من خوابید.ظهری اومد بغلم کنه از کنارش بلند شدم رفتم ناهارم کنسرو لوبیا گفتم بخور.غذاخوب خبری نی

منم همسرم برام روز زن ن تبریک گفت ن کادو گرفت

سالکرد ازدواجمون هم همینطور

ولی منه احمق تو جفتشم براش کادو گرفتم با ذوق دادم

فک کردم اونم یادشه و کاری کرده ولی...

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
نه احساس دارن نه حرف منطقی میزنن خیلی بده هم بی احساس باشی هم بی منطق

اخه از این ناراحت میشم 

من وقتی نگاه شوهرم میکنم هر عیبی هم داشته باشه قند تو دلم آب میشه و دوسش دارم 

یعنی اونم این احساس رو نسبت ب من داره ؟(:

مردا تعداد محدودیشون احساساتین و ب اینحور چیرا پاسخ میدن وگرنه اکثریت نمیدونن بقول خودشون همین ک ک ...

اره اونم چند دفعه ای اینو گفته و ما ازش متشکریم 

اما ما بعضی وقتا فشار عشق امون میوفته ی حرف ک چیزی ازشون کم نمیکنه 😑