2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سه چ از ساعت قبل از حموم روغن زیتون رو گرم میکنم میزارم قشنگ کف موهامو چرب میکنم از موخوره هم جلو ...

تو رشد مو و شکستگی مو تاثیر داشته؟هر برندی از روغن خوبه؟ همینایی ک تو غذا استفاده میکنیم یا برند خاصی میخاد؟

تو رشد مو و شکستگی مو تاثیر داشته؟هر برندی از روغن خوبه؟ همینایی ک تو غذا استفاده میکنیم یا برند خاص ...

راستش برای رشد موهام خیلی خوب بوده موخوره روکم کرده موهام نرم شده من هر یه روز درمیون میرم دوش میگیرم موهاموچرب میکنم از این روغن زیتون خوراکی میزنم 

راستش برای رشد موهام خیلی خوب بوده موخوره روکم کرده موهام نرم شده من هر یه روز درمیون میرم دوش میگیر ...

درسته تشکر.طریقه مصرفشو میگی؟اینک چه زمانی باشه و روغنو قبل مصرف باید چیکار کرد و چه طوری به مو زد؟همین روغن زیتون خوراکی‌منظورتونه دیگ؟

درسته تشکر.طریقه مصرفشو میگی؟اینک چه زمانی باشه و روغنو قبل مصرف باید چیکار کرد و چه طوری به مو زد؟ه ...

عزیزم برای من خیلی خوب بوده قبل از حموم روغن و گرم میکنم میزنم به موهام یه دوسه ساعت بمونه میرم می‌شورم همین روغن خوراکی چون برای من خوب بوده دارم به شما پیشنهاد میدم