2777
2789
عنوان

تب پسرم

143 بازدید | 26 پست

دیشب ساعت ده شب تب داشت تا ۵ صبح ک قطع شد بعد ازظهر دوباره یکم رفت بالا رو ۳۷ و ۷ بعد بهش استا دادم اومد پایین دیشبم استادادم و شیاف دیکنو 

حدود ده روز پیش  گوشش عفونت داشت اما تب نداشت 

ممکنه مال اون باشه ؟؟ببرمش دکتر؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شما خوب شد

من همون شب بردمش دکتر اونجا تب و لرز کرد و چون سابقه تب تشنج داره با اینکه بهش قرصم داده بودم اما انگار ترسیدم ک تشنج کنه دکتر سریع براش شیاف دیکنو و دیازپام زد بعدش تبش اومد پایین تا دوروز تب داشت اما از شنبه دیگ تب نکرد اما حالا سرفه میکنع  پسر من یک هفته بود خوب شده بود دوباره گرفت

پس بالا بوده لعنت به تب  تا دخترم ۶ ساله بشه من نصف عمر میشم

منم خیلی اذیت شدم این سه سال واقعا افسردگی گرفتم شدید سر پسرم 

بیشترم بخاطر تشنجی ک کرد 

خیلی خاطره بدی شد برام

انشالله ک بچهامون همیشه سالم و سلامت باشن 

منم خیلی اذیت شدم این سه سال واقعا افسردگی گرفتم شدید سر پسرم  بیشترم بخاطر تشنجی ک کرد  ...

اره بخدا منم مثل شما هر روز دمای بدنش رو میگیرم نزدیک ۳۷ میشه سریع استامینوفن میدم 

دارم دیوونه میشم همش حس میکنم تب داره😭😭