2777
2789

ما خونمون نزدیک مدرسه هستش.خیلی نزدیک یعنی.. گفتن نزدیک عید بیایم جمع بشیم خونت.... یه جشنی بگیریم..تو مدرسه که نمیتونیم دلخوشی داشته باشیم...

بعد همشونم لاکچری هستن... خونه هاشون بزرگ...

منم ناچارا گفتم قدمتون سرچشم... ولی استرس دارم ... نمیخوام خونمو ببینن... البته خونه ی پدرشوهرمه... خونه مال خودمون نیست

کوچیکه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینه تمیز باشه و انرژی مثبت داشته باشه 

بعضی خونه ها بااینکه خیلی شیک و پیکه ولی انرژی منفی دارن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

حالا بزار ما پروفسورهای نی نی سایتی ببینیم  اونقد تعریف کنیم کهههههههه 🤣

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

اشکال نداره همین که خونت تمیز باشه کافیه

بعضیا خونشون کوچیکه اما رفتارشون اونقدر با مهمون خوبه و خونگرمن ک مهمونی خونشون خییلی میچسبه

💕🧚‍♀️                                               

هوووووف اینجا هم کخ کسی نیست 😒😒😒😒

بزارر

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

عزیزم چقدر از این مسئله ناراحتی ، شما قراره یه چند یاعت با هم خوش بگذرونید و اونا برای نگاه کردن و برانداز خونتون نمیان که . زیاد سخت نگیر و میزبان خوبی باش 

نه که حرفی نباشه ، هست ... ولی گفتن و نگفتنش فرق نداره 

عزیزم این چه حرفیه؟ از آنچه که دارید نهایت لذت رو ببرید و با سرِ افراشته و قلب باز پذیرای مهموناتون بشید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............