2789
عنوان

نذر اسم محمد

383 بازدید | 11 پست

خدایا به حق این روز عزیز نیت کردم که جنینم پسری سالم و صالح باشه اسمشو بذارم امیرمحمد 

یا ام البنین تو را به جان حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام  ضامنم بشو پیش خدا

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حاجت دلتو بده بچه اولته؟

تشکر عزیزم ان شاءالله.  خداروشکر ۳تا دختر دارم 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
حاجت روا بشی ولی محمد امین بزار لقب خاص حضرت محمد 😍

تشکر عزیزم  ان شاءالله خدا خودش نگاه پر محبت به زندگیتون کنه 

اگر خیلی جنسیت برات ضروریه برو ای وی اف. چند تا میخوای تو این سایت بهت نشون بدم نذر کردن یا هزار تاکار دیگه' ولی مخالف شده جنسیت. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
عزیزم نمیدونم چرا به دلم افتاد بچت پسره  خدا حفظش کنه

خدا از زبونت بشنوه  خیلی دوست دارم یه پسری داشته باشم 

اگر خیلی جنسیت برات ضروریه برو ای وی اف. چند تا میخوای تو این سایت بهت نشون بدم نذر کردن یا هزار تاک ...

بگم چه ... دیگه با توکل برخدا جلو رفتم هر چند ای وی اف هم قطعی نیست 

خدا از زبونت بشنوه  خیلی دوست دارم یه پسری داشته باشم

ان شاءالله خدا حاجتتو براورده کنه

مامان منم بعد سه تا دختر خیلی دوست داشت پسر بیاره

ولی باردار شد دختر بود متاسفانه سقط کرد

خدا ان شاءالله بهت پسر میده چون نذر اسم محمد واقعیه من خودمم امتحان کردم و واقعا پسر شد

ان شاءالله خدا حاجتتو براورده کنه مامان منم بعد سه تا دختر خیلی دوست داشت پسر بیاره ولی باردار شد ...

ان شاءالله  عزیزم