2777
2789
عنوان

چرا من هیچ دوستی برام نمونده؟

107 بازدید | 11 پست

من از وقتی شوهر کردم دیگه دوستی برام نمونده .. یعنی کلا ۲ تا دوست بیشتر نداشتم ... یکیش موقع عقدش منو دعوت کرد شوهرمو نه ک رفاقتمون کات شد عروسیم ک  کرد مارو دعوت نکرد ..اون یکیم پیش دوس پسرش تنگارو در اورده بود گفته بود من اصلا مشروب نخوردم تا حالا ک  ی بار با دوسپسرش و ما رفتیم سفر ک تو سفر  شوهرم تو حرفاش سوتی داد ک من و دوستم قبلا مشروب خوردیم باهم ..اونم یقه منو گرفت ک چرا شوهر تو این حرفو زده انگار تقصیر منه .. کلا برینن تو هرچی رفیق مزخرفه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم همه اینطورن یا من تو رفیق داشتن مشکل دارم

منم ندارم هیچ دوستی چون هی مجبور شدم از این شهر به اون شهر برم دوستامو از دست دادم و یمدتم انقدر مشکلات زندگی بهم فشار میاورد که اصلا نتونستم برا دوستام وقت بزارمو ازدستشون دادم حتی شماره هارم از دم دخترم پاک کرد دیگه کلا گمشون کردم

ولی بشدت نیاز به دوست خوب دارم

من حتی خونوادمم باهاشون رابطم خوب نیس و این خیلی اذیتم میکنه

منم ندارم هیچ دوستی چون هی مجبور شدم از این شهر به اون شهر برم دوستامو از دست دادم و یمدتم انقدر مشک ...

منم خیلی به ی دوست خوب نیاز دارم ..نمیدونم چرا همش این حسو دارم و اذیتم .. شما چند سالتونه ؟ 

من دهه شصتی هستم ما تهران بودیم سه ساله اومدیم تبریز شدیدا تنها و افسرده شدم

من حس میکنم توانایی دوست پیدا کردنو از دست دادم .. یادم رفته اصلا چطور ادم رفیق پیدا میکنه چون جفت دوستامم قدیمی بودن .‌ بنظرت چیکار باید کرد؟