2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندسال پیش گرفتم، نهایتا دو سه کیلو کم کردم ولی از نظر روحی خیلی داغون شده بودم، بعدش خودم شروع کردم به کالری شماری و دوازده کیلو تو چهارماه کم کردم، تا قبل بارداریمم برنگشته بود اصلا

من چندسال پیش گرفتم، نهایتا دو سه کیلو کم کردم ولی از نظر روحی خیلی داغون شده بودم، بعدش خودم شروع ک ...

اما واقن کالری شماری سخته نمیتونم اصلا😭

خدایا شکرت... 🥹
دکتر گفته باید حداقل پنج کیلو کم کنم خب تا الانم هیچجوره نتونستم🤦‍♀️

کم کم با ورزش وزنتو بیار پایین 

بعدشم فرایند بدن اینطوریه ک اگه خیلی گشنگی بکشید اصلا چربی از دست نمیده چون در واقع فکر میکنه شما در شرایط سخت قرار گرفتی و نباید چربی از دست بده.

اروم اروم با کم کردن وعده غذایی در کنارشم ورزش وزنتو بیار پایین 

شاید چون خیلی ب خودت سختی میدی وزنت نمیاد پایین.

سلام 🙃🦚
اما واقن کالری شماری سخته نمیتونم اصلا😭

درسته ولی بیشتر جواب میده. اصلا این ظلم رو به خودت نکن، من که تو رژیم کانادایی افسردگی گرفته بودم ولی نمیدونم چرا ولش نکردم اون موقع، از بدترین روزای عمرم برای بدنم بود که خودم بهش تحمیل کردم

کنار کالری شماری حتما ورزش هوازی انجام بده زودتر به نتیجه میرسی، موفق باشی عزیزم 

رژیم فوتوژنیک هست اسمش یا شاید اشتباه کنم

اما چرا زیر نظر پزشک متخصص تغذیه حاذق رژیم نمی‌گیری که بررسی کنه و کنترل کنه که ویتامین های بدنت کم نشه

کمبود نگیری 

و اصولی و اساسی وزنتو کم کنی

درسته ولی بیشتر جواب میده. اصلا این ظلم رو به خودت نکن، من که تو رژیم کانادایی افسردگی گرفته بودم ول ...

ااهان درسته اخه خودمم بشدت شکمو ام و غذا نخوردن واسم سخته ممنون از راهنماییتون♥

خدایا شکرت... 🥹
رژیم فوتوژنیک هست اسمش یا شاید اشتباه کنم اما چرا زیر نظر پزشک متخصص تغذیه حاذق رژیم نمی‌گیری که بر ...

رفتم قبلا پیش دکتر اما نتونستم کم کنم سخت بود واسم🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا شکرت... 🥹