2777
2789

بنظرم ب شیرخشک نیست ب بعضی بچه ها میوفته ب بعضیا نه دختر خاله ام شیرخشک اپتامیل و نان خارجی میده ب بچش از دبی سفارش میده اصلا بچش چاق نشده معمولی

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستِ البته دکتر میگفت شیرخشک ایرانی و خارجی هیچ فرقی نداره

اره هیچ فرقی ندارن فقط بگرد ببین کدوم شیرخشک چربی اش بیشتره اون تپل ترش میکنه 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  
عزیزم وزن نی نی تون چند وچندماهشه؟ هرماه چقدر وزن میده؟

واکسن چهارماهگیش بردم ماشالا ۷۸۰۰بود گفتن اضافه وزن داره چون کلا شیر خشکیه شیر مادر نخورده 

هرماه وزن نکردم راستش ولی ۱کیلویی اضافه میکنه

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
واکسن چهارماهگیش بردم ماشالا ۷۸۰۰بود گفتن اضافه وزن داره چون کلا شیر خشکیه شیر مادر نخورده  هر ...

ماشالله بهش 

عزیزم فقط بهم بگو تو۲۴ ساعت چند میل میدی بخوره؟

وزن بدو تولد چند بود؟

ماشالله بهش  عزیزم فقط بهم بگو تو۲۴ ساعت چند میل میدی بخوره؟ وزن بدو تولد چند بود؟  

۳۴۰۰ بود

حساب نکردم😅هر۴_۵ساعت یبار ۱۲۰ تا میخوره فقط اخر شبا ۱۲میخوره تا ۸صبح بیدار نمیشه

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
۳۴۰۰ بود حساب نکردم😅هر۴_۵ساعت یبار ۱۲۰ تا میخوره فقط اخر شبا ۱۲میخوره تا ۸صبح بیدار نمیشه

منم حساب نمی کردم تو اینترنت خوندم که تو این سن مثلا انقدر باید بخوره😂

ممنون از راهنماییت