2777
2789
عنوان

ارزیابی رفتار شوهر جان...

109 بازدید | 10 پست

راستش گاهی اوقات میگم کاش منم یک شوهری داشتم که اصلا رفتار بد نداشت..خوشبحال اونایی که شوهرشون رفتار بد نداره..

با این حال همسرمو خیلی دوست دارم

اول رفتارای خوبش:

اول من خیلی براش مهم هستم یعنی همیشه بهم توجه میکنه و حتی بخاطر اینکه من غریب نباشم از شهر و کارش زد اومد تو شهر ما برای زندگی

دوم خیلی ابراز علاقه داره همیشه قربون صدقه و حرفای عاشقانه

سوم اینکه برای زندگی مفرح و تفریح و سفر وقت میزاره

چهارم اگه بحثی پیش بیاد کهدون مقصر باشه سریعا عذرخواهی میکنه

پنجم تعصبی نیست.همیشه برای کار و تحصیلم حامی من بوده

ششم اینکه ولخرجه و خسیس نیست اصلا

هفتم توی کارای خونه کمکم میکنه

هشتم اینکه مردانگی داره هیض نیست و دنبال دختربازی و اینا نیست

و خیلی چیزای دیگه که اینا مهماش بود

حالا اخلاقای بدش

اول اینکه با خانوادم رابطه خوبی نداره.بی احترامی نمیکنه اما به من میگه مثلا از این کارخانوادت ناراحت شدم

یا مثلا تو جمع تا یچیزی میگن ناراحت میشه و به گفته خودش تا اخر رابطش باهاشون خوب نمیشه

خیلی تو این مورد تلاش کردم اما درست نشد باوجود یک عالمه مشاوره

دوم اینکه تا بحث میشه در حالت عصبانیت میگهدیگه نمیخوامت جداشیم اما باز تا اروم میشه معذرت خواهی میکنه و میگه خودت میدونی اگه نباشی من هیچم

سوم گاهی اوقات بحثامونو به مادرشوهرم میگه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکی کامل نیس به نظرم صفات خوبشون اینقد زیاد  هس که اینا رو بپوشونه

اره دقیقا

اما بداشم خیلی بده  

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

خب این بدیا در کنار خوبی هاش اصصصصصلا ب چشم نمیاد 

اگ تو خوبی هاش ب چشمت بیاد این مسائل ب اییییین کوچیکی ب چشمت نمیاد بالاخره آدما ک کامل نیستن،حتما هم نباید از خانوادت خوشش بیاد همینکه احترام میزاره کافیه

تو بحثام اگ میگه طلاقت میدم ببین قبلش خودت چی گفتی و چ. فتاری کردی ک اینو میگه وگرنه ک روزای عادی ک تو خوش سر زبونی این حرفارو نمیزنه

حقیقتش از جمله ی اولت اصلا خوشم نیمد،اینکه با حسرت میگی کاش ی شوهر فلان داشتم.ینی تو خودت کاملی؟بی نقصی؟ 

جزو ائمه ی اطهارم ک نیستی.پس دیگ سطح توقعت از شوهرتو بیار پایین ک اگ نیاری و ب حسرت خوردنت ادامه بدی کلی رفتار های خوبش میپره اونوقت میای هر روز اینجا تاپیک میزنی شوهرم منو زد،فحش داد،خیانت کرد و هزاااار گله ی دیگه

هیشکی کامل نیس به نظرم صفات خوبشون اینقد زیاد  هس که اینا رو بپوشونه

اره ولی راز دار بودن جزء صفاتی هست که نمره زیادی میگیره در زندگی زناشویی اسی باید روی این اخلاق شوهرش کار کنه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

سعی کن وقتی در مورد خانوادت میگه ، طرف خانوادتو نگیری 

وای اصلا نمیشه

اره ولی راز دار بودن جزء صفاتی هست که نمره زیادی میگیره در زندگی زناشویی اسی باید روی این اخلاق شوهر ...

بله  شاید شما درست بگید 

منم گفتم  اخلاقا بدی که گفتن  نزار بقیه خوبیاشو   نبینی

🩷