2777
2789
عنوان

کسانی که عمل فمتو کردید لطفا بیاین

527 بازدید | 15 پست

عزیزان من دو هفته پیش عمل لازک انجام دادم. بیناییم بسیار بد شده همه چیز تار هست و به شدت از انجام این عمل پشیمانم. دوبینی شدید دارم که البته قبل از عمل بود و الان تشدید شده. شنیدم افرادی که فمتولیزیک انجام دادند اصلاً این مشکلات را ندارند و از فردای عمل بیناییشون کامل می‌شه اصلاً تار نمی‌بینند آیا این درسته؟ همش میگم ای کاش هزینه بیشتر کرده بودم و عمل فمتو انجام می‌دادم اما افسوس که کسی راهنمایی درستی نکرد توی بیمارستان و فقط می‌گفتند فرقی توی نتیجه عمل نیست و تنها تفاوت در شدت درد بعد از عمل هست

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.من سال ۹۰ یعنی ۱۲ سال پیش لازک کردم تا سه هفته تاری دید و مشکلات  دیگه‌را داشتم بعد خوب شد کاملا. اگه دکتر بعد عمل معاینه  کرده و خوب بوده روند بهبودی، ناراحت نباش.

نگران نباش تا یه ماه دو بینی طبیعیه  و دکتر من گفت ۶ ماه طول میکشه تا بیناییت صد در صد کامل شه ...

عزیزم برای شما دوبینی در چه حد بود؟ من وقتی دستم رو می‌گیرم جلوی صورتم کاملاً دو تا می‌بینمش

سلام.من سال ۹۰ یعنی ۱۲ سال پیش لازک کردم تا سه هفته تاری دید و مشکلات  دیگه‌را داشتم بعد خوب شد ...

عزیزم چیزی که ناراحتم می‌کنه اینه که اصلاً حس وقتی رو ندارم که عینک می‌زدم اون وقتا همه چیز بزرگ می‌شد و شفاف الان همه چیز تار و دوتایی هست

عزیزم برای شما دوبینی در چه حد بود؟ من وقتی دستم رو می‌گیرم جلوی صورتم کاملاً دو تا می‌بینمش

نمیدونم چطور بگم چقدر بود ولی واضح و رو مخ بود 😂

ولی بعد از ۱ ماه تقریبا خوب شد و کلا نوسان داشت یه روز خوب بود یه روز یهو زیاد میشد 

حس میکردم موقع هایی که با گوشی و لپ تاپ زیاد کار میکردم بیشتر میشد 

یه ماه اولش رو تحمل کنی بعدش میگی چه کار خوبی کردم عمل کردم