2777
2789

دوشنبه دندون عقل نهفته داشتم جراحی کردم 

خیلی درد نمیکنه 

ورم کرده کلافه ام کرده  نه میتونم حرف بزنم نه غذا بخورم

گفت ۲۴ ساعت کمپرس سرد بزارم بعد کمپرس گرم

کمپرس سرد گذاشتم همش سر بود نه درد داشت نه ورم الان کمپرس گرم می‌زارم انگار ورمش بیشتر شده درد هم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزای من نیمه نهفته بود ۱ماه کامل طول کشید تا بخیه هاش افتاد وراحت شدم هزینش چقدرشد؟

بهم  گفت دوهفته دیگه برم بخیه هاش بکشه 

ضعف کردم هیچی نمیتونم بخورم 

حالم از سوپ بهم میخوره دیگه 

۴ تومن گرفت

یا خدا دوهفته اینجوری ادامه پیدا کنه میمیرم از گشنگی چی بخورم ؟ دیگه از سوپ بلدم میاد  سه وع ...

من فقط دو سه روز اول سوپ خوردم 

دکترم بهم گفت بعد دو سه روز غذاهای عادی رو بخور 

البته فکم کامل باز نمیشد ولی خب من با قاشق مربا خوری همه چی میخوردم و با اون طرف که بخیه نداشت می جوییدم 

درد هم داشتم که با ژلوفن آرومش می کردم 

دیگه باید تحمل کنی 

فقط مواظب باش عفونت نکنه من مرتبا آب نمک و دهانشویه که خود دکترم داد قرقره می کردم 

من فقط دو سه روز اول سوپ خوردم  دکترم بهم گفت بعد دو سه روز غذاهای عادی رو بخور  البته ف ...

یه جوری ورم داره که گوشت لپم بین دندونام 

اصلا نمیشه چیزی جوید

حالا باز نشدن فک بماند

عه به من اصلا دهان شویه نداد 

فرق می‌کنه چه دهان شویه ای باشه؟

یه جوری ورم داره که گوشت لپم بین دندونام  اصلا نمیشه چیزی جوید حالا باز نشدن فک بماند عه به ...

به من دهانشویه کلروهگزادین داد که مخصوص ضدعفونی هست 

ورمت کم کم میخوابه اگه نمی تونی چیزی بجوی شیر برنج،الویه ،شله زرد ،دنت،غذاهای نرم فعلا بخور بعد کم کم غذاهای جویدنی رو هم شروع کن نگران نباش خوب میشی

به من دهانشویه کلروهگزادین داد که مخصوص ضدعفونی هست  ورمت کم کم میخوابه اگه نمی تونی چیزی بجوی ...

ممنونم 

برم دهان شویه بگیرم عفونت نکنه باز یه جور دیگه دهنم سرویس بشه

ممنون از پیشنهاد غذا 

من همش سود می‌خوردم خسته شده بودم دیگه