ول کن استرسو به شوهرت هم بگو اونم نباید استرس داشته باشه شوهر من اسپرمش خراب بود دکتر گفت وقتتو با اقدام نگیر شش ماه اقدام کردی باردار نشدی دیگه بیا برای IUI نشد IVF در این حد داغون بود مورفولوژی تعداد جهش همه چیش داغون بود ولی من چون خیلی عشق بچه نبودم استرس نداشتم چون اصلا آمادگی اقدام نداشتم میگفتم حالا فعلا باردار هم نشدم مهم نیست خیلی بی خیال فقط منظم اقدام میکردیم چون فکر میکردیم حالا حالا ها بارداری سالم نداریم
نشون به این نشون من با همون اسپرم داغون پسرمو باردار شدم همون موقع به شوهرم دارو هاشو میدادم اصلا نمیگفتم مشکل داری میگفتم اینا قرص تقویتی ان داروهای گرم میدادم بهش سیاهدونه عسل گرده نخل نر و عسل ژل رویال و.... ولی میگفتم همه میخورن چه میدونم بچه خوشگل بشه باهوش بشه نمیگفتم ضعف اسپرمت انقدر جدیه که دو تا سقطم بخاطر اون بوده چون میدونستم آدمی نیست که روانش رو مدیریت کنه استرس میگیره اعتماد به نفسش پوکیده میشه روی اسپرمش اثر منفی تر میذاره اصلا نمیدونست مشکل داره با همون اسپرم داغون من سریع باردار شدم چون واقعا خیلی خنثی بودم خیلی
به شوهرت تفهیم کن استرس مساوی تاخیر توی حاملگی
آرامش داشته باشی با داغون ترین وضعیت باردار میشی چه برسه الان که مشکلی هم ندارید 😐
استرس هورمونی توی بدن ترشح میکنه که اگر بارداری هم اتفاق بیفته بدن اون رو به عنوان مهاجم میشناسه و دفعش میکنه پس به شوهرت بگو بچه میخوای باید آروم باشیم جفتمون