2777
2789
عنوان

زبان ترکی استانبولی

591 بازدید | 22 پست

سلام بچه های که تجربه دارن یادگیری زبان ترکی استانبولی راحت تره و زودتره یا یادگیری زبان انگلیسی می خوام به حدی برسم که بتونم مکالمه کنم و به نظرتون کلاس رفتن تاثیر داره ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مونده به علاقه من به ترکی علاقه داشتم با فیلم وبدون هیچ کلاسی کامل یاد گرفتم ولی به انگلیسی علاقه ندارم هرچیم تو مدرسه یاد داده بودن فراموش کردم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
من پدرم ترکه ولی خودم ترکی بلد نیستم ینی یادگیریش برای من سخت می شه 🥲

برا فارسا یادگیری ترکی خیلی سخته تلفظ نمیتونین بکنین کلا مثلا به هندونه میگیم قارپئز اما فارسا نمیتونن غلیظ تلفظ کنن میگن قارپوز 

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

اگه ترک باشی و به گوشت آشنا در حد متوجه شدن سه ماه فول میشه. اما اگر فارس مطلق باشی انگلیسی تلفظش راحتره و زودتر میشه یاد گرفت، ترکی شدید روی تلفظ حساسه و واقعا کار رو سخت میکنه. 

دوز، دوز، دوز، دوز

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

من ترکی با برنامه و فیلم و آهنگ یاد گرفتم زبانای روسی و ایتالیایی هم ب این روش یاد گرفتم ولی خودمو بکشم انگلیسی نمیتونم یاد بگیرم شنیداری میفهمم ولی کلا علاقه ای بهش ندارم ترکی بنظرم خیلی آسون تر و شیرین تره 

من ترکی با برنامه و فیلم و آهنگ یاد گرفتم زبانای روسی و ایتالیایی هم ب این روش یاد گرفتم ولی خودمو ب ...

خوش به حالت 

آخه من هیچ پیش زمینه از ترکی ندارم می گن اگر خودت ترک نباشی سخته 🥲