2777
2789
عنوان

طلا بفروشم؟

317 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من خانوادم مدت زیادیه که از لحاظ مالی خیلی شرایط خوبی نداریم و من موندم لباس و وسایلی که نیاز دارم تو زندگیم ، قبلا هم خیلی وضعیت خوبی نداشتیم ولی این مدت خیلی سخت شده

هرکسی با خرید کردن حالش بهتر میشه اکثر دخترا که کلی مانتو و شال و کیف و کفش مختلف دارن من فقط تعداد محدودی دارم 

و با خودم گفتم حالا  کهه خیلی وقت خرید نکردم و نمیتونمم کاری کنم چون دانشجوام و هیج کاری ندارم که درامد کسب کنم ازش، خلاصه گفتم گوشواره هایی که دارمو بفروشم نهایتا ۳ یا ۴ تومن هم که بشه من راضی ام و کارم راه میفته حداقلش این که تو جوونی حسرت نخوردم و با چیزای جدید که نیازشون داشتم ذوقم کورنمیشه دیگه  هم اینکه اعتماد به نفس میگیرم 

طبیعیه لباس قدیمی پوشیدن اعتماد به نفس نمیده به ادم چون در حالت عادی ام من کمبود اعتماد به نفس دارم

بنظرتون ارزشش داره بفروشم ؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@طنااااز۳۸۰     سلام عزیزم درستش یا حمیدُ ب حق محمدهس درمورد تاپیک آخرت❤❤🌷

سلام عزیزم 

اینو من از رو ویدیو ازحرفای یه بزرگی که خودش داشت میگف نوشتم خودمم شک کردم ولی گفتم همینو که گفته بنویسم ❤

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین
۳ ۴ تومن طلا اشکال نداره بفروشی  ولی خب اگه قیمتش بیشتر بود نفروش برای لباس ، مگر اینکه دیگه خ ...

اره شاید یکم بالاتر هم بشه نمیدونم ولی خب نمیخوام به خانوادمم فشار بیاد 

بنظرم نفروش چون حقیقتا با 3تومن نمیشه چیز خاصیم خرید اما میتونی بری دنبال کار نیمه وقت .اگه طلا بفروشی میشه موقت یه چیزی رو حل کردن چند وقت دیگه باز دلت لباس میخواد چی .اگهی ها پر کاره نمیه وقته

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.
سلام عزیزم  اینو من از رو ویدیو ازحرفای یه بزرگی که خودش داشت میگف نوشتم خودمم شک کردم ولی گفت ...

ب هرحال قصد جسارت نداشتم🌷❤💚🌹🌱💖⭐

میدونید چرا ب قرص خواب میگن ملاتونین؟....ک بتونین لالا تونین🤧