2777
2789

این روزا هممون نیاز داریم به یه حال خوب و اتفاق قشنگ بیاین از معجزه های زندگیتون تعریف کنین شاید نور امیدی بشه برامون

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

من خودم خیلی دیدم نمونه اش همین ختمی که با بچه هادرحال برگزاری هستیم امرروز روز آخرش بود ۱۴نفرحاجت رواشدند وختم جدیدم ازفردا شروع میکنیم باتوکل به خدا مطمئنم ۲۰نفرحاجت روایی داریم🥰

جانان دربند توام😍

من شکرگزاری میکردم مثلا مینوشتم خدای شکرت ک خبرای خوب خوب میشنوم 

و دوتا خبر در مورر مریضی مامانم ب گوشم زسید ک حالش بهتر شده  خیلی خوشحال شدم 😭😍🌈🐥

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معجزه شد با شوهرم ازدواج کردم🤣🤣🤣😅😅😆معجزه دیگه ای ندارم چون ازدواجمون یه امر محال نشدنی بود من حتی فکرشم نمیکردم حتی تو رویاهام زنش بشم نه که شوهرم خیلی آدم خارق العاده یا خاصی باشه ها نه شرایط جوری بود که وصال ما رو محال میکرد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من خودم خیلی دیدم نمونه اش همین ختمی که با بچه هادرحال برگزاری هستیم امرروز روز آخرش بود ۱۴نفرحاجت ر ...

میشه اگه امکانش هست چن تا شو بگین که تو چه موردی حاجت گرفتن و چه ختمی بوده؟؟

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
من شکرگزاری میکردم مثلا مینوشتم خدای شکرت ک خبرای خوب خوب میشنوم  و دوتا خبر در مورر مریضی مام ...

اخیییی خداروشکر😍امیدوارم به زودی سلامتی کاملشون و بدست بیارن و زندگیتون پر از اتفاقای قشنگ بشه😍

اخیییی خداروشکر😍امیدوارم به زودی سلامتی کاملشون و بدست بیارن و زندگیتون پر از اتفاقای قشنگ بشه😍

ممنونم انشالله توعم ب خواستت برسی😍🌈❤️❤️❤️

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

معجزه شد با شوهرم ازدواج کردم🤣🤣🤣😅😅😆معجزه دیگه ای ندارم چون ازدواجمون یه امر محال نشدنی بود من ...

وایییی چقد خوب😍

عشقتون دو طرفه بود یعنی باهم بودین؟؟

یا شما از دور دوسش داشتین؟؟؟

ممنونم انشالله توعم ب خواستت برسی😍🌈❤️❤️❤️

مرسی عزیزم❤

سلام

خدا از فلج شدن نجاتم داد 

یکی از اقوام 97 درصد بدنشون رو سرطان اونم بدترین نوع گرفته بود و پزشکا هم قطع امید کرده بودن

رفت یه سفر سه روزه مشهد و تو حرم شفا گرفت

وایییی چقد خوب😍 عشقتون دو طرفه بود یعنی باهم بودین؟؟ یا شما از دور دوسش داشتین؟؟؟

نه دو طرفه بود دو سال دوست بودیم باهم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سلام خدا از فلج شدن نجاتم داد  یکی از اقوام 97 درصد بدنشون رو سرطان اونم بدترین نوع گرفته بود ...

سلام عزیزم

واییییی چقد خوب خداروشکر😍

نه دو طرفه بود دو سال دوست بودیم باهم 

اهاا

خوشبخت ترین بشی عزیزم😍

میشه اگه امکانش هست چن تا شو بگین که تو چه موردی حاجت گرفتن و چه ختمی بوده؟؟

داخل تاپیک حضرت ابوالفضل گذاشتم بچه های ختم حاجت گرفتن یکی ازدوستان هم خواستگارزیاد داشت انصراف داد خودمم محرم شدم آخرای چله

جانان دربند توام😍