2777
2789
عنوان

بوی بد پا😖

2821 بازدید | 20 پست

پسر نوجوانم وقتی از مدرسه میاد پاهاش خیلی بو میده 

همیشه هم اومدنی پاهاش رو میشوره ولی دوباره روز بعد بو میده مخصوصا جوراباش 

راهکار چی دارید سر درد میگیرم وقتی میاد 😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه دیگه تاااااا روز بعد😑

نصف روز پاش تو کفشه. اونم نوجون ها که زیاد عرق میکنن

کفش برند خوب و جوراب نخی و برند خوب باید بگیره

هر روز هم طبیعتا باید دوش بگیره. مثل هر کسی دیگه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خواهر مشکل از کفشاشه 😂 دیگه تاریخ انقضا کفشا تموم شده یکم دست ب جیب شو ۸۰۰ ۹۰۰ تومن بده کفش پسرتم درست استفاده کنه جوراباشو هر روز بپوش بو نمیده دیگه 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
طبیعیه دیگه تاااااا روز بعد😑 نصف روز پاش تو کفشه. اونم نوجون ها که زیاد عرق میکنن

من از صبح تا شش عصر پام تو کفشه اما بو نمیگیره . یکی چون هر روز جوراب تمیز می پوشم دومی هم اینکه جنس کفش باید خوب باشه.