2777
2789
عنوان

به دعای همه تون محتاجم

62 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من اوضاع مالی خیلی بدی رو تو کل زندگیم تجربه کردم، چه زمان قبل از ازدواج ( یتیم بودم و هیچ کس و ماری نداشتم) چه الان که ازدواج کردم و خوب می‌دونم زندگی پستی و بلندی زیادی داره اما الان یک پول خیلی زیاد قرضی گرفتیم و متاسفانه نتونستیم پول طرف رو جور کنیم خواهش میکنم برامون دعا کنین بتونیم یکجوری تهیه کنیم خیلی از نظر روحی به هم ریختیم من دو قطعه طلا داشتم فروختم اما یک دهم اون پول هم نمیشه😮‍💨 میگن دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه خواهش میکنم برامون دعا کنین که خیلی محتاج دعاتونم.

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله دری از رحمت خدا ب روتون باز بشه

ممنونم عزیزم که اومدین انشاءالله هر چی از خدا می‌خوان خدا بهتون بده🌹🌹🌹

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

چشم حتما دعات میکنم 

الان حرم بودم 

برا منم دعا کن با شخص مورد نظرم ازدواج کنم خیلی زود 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
خدا کمکتون کنه دلتون شاد بشه برات حمد میخونم .منم مشکل بدی دارم برام دعا کنید شاید دعای یکیتون گرفت

ممنونم عزیزم انشاءالله خدا مشکلتون رو حل کنه منم برای دعاتون حمد میخونم بحق این روزهای عزیز انشاءالله خدا مشکل همه مون رو برطرف کنه

چشم حتما دعات میکنم  الان حرم بودم  برا منم دعا کن با شخص مورد نظرم ازدواج کنم خیلی زود& ...

چشم عزیزم خدا خیرتون بده که اومدین دلم بدجور شکسته انشاءالله خدا به حق دل شکسته ام حاجت روا بشیم🌹🌹🌹

انشالله خدا حلش میکنه برات ...

ممنونم عزیزم که تشریف آوردین انشاءالله که خدا هیچ بنده ای رو شرمنده نکنه 

انشاءالله هر چی از خدا می‌خوان خدا بهتون بده 🌹🌹🌹