سلام دوستان ، مادرم چند روزی هست سرگیجه دارن ، دکتر رفته مشکل از گوشش نیست ، یه دوره هم چند وقت پیش همینجوری چند روز سرگیجه داشت ،نگرانشم، کسی تجربه ای داره ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜
ازمایش دادند؟ کم خونی چربی بالا فشار خون سرگیجه هاشون چه شکلی هست
بله آزمایش دادند کم خونی ندارند ، فشار خونش گاهی بالا میره اما این چند روز چک میکنه فشارش بالا نیست ، چربی هم بالا نیست ، میگه سرم سنگین میشه وقتی شروع میشه دیگه نمیتونه سرشو بالا بگیره تکون ک میخوره سرش گیج میره ، چند ساعتی در روز اینجوری میشه
بله آزمایش دادند کم خونی ندارند ، فشار خونش گاهی بالا میره اما این چند روز چک میکنه فشارش بالا نیست ...
یک چیزی بگو دکتر چک کنه
خودتممیتونی چک کنی
کریستالهای گوشش تکون خورده شاید
تو نت سرچ کنمانور سرگیجه
مامانت بخوابه رو تخت سر مامانت باید پایین تخت با دست نگه داری بعد اروم ب سمت راست برگردونی بیین مردمک چشمش ب سرعت تکون میخوره و سرش گیج میره همین عمل ب سمت چپ تکرار کن
شما هم کریستال گوشش بده یکی چک کنه ترجیحا یک شنوایی سنجس ماهر گیر بیارید اگر تهران هست ...
تو شهر خودمون بهترین دکتر گوش رفتم بهم گفت گوشت مشکلی نداره و معلومه حتی از کودکی هیچ وقت بیماری گوش نداشتی و کاملا سالمه خیلی برای سرگیجم دکتر رفتم سی تی اسکن و خیلی کارای دیگه همه گفتن سالمی
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز