دلم خیلی گرفته هست .... احساس میکنم همه خوسحالن و به خواسته هاشون چه سخت چه آسون رسیدن .... احساس میکنم فقط منم که درموندم ...احساس میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه و دیگه خیلی دیره واسه رسیدن به چیزائی که خوشحالم میکنن ... نمیدونم ... خیلی دلم گرفته
امیدوارم فرشته ها دعات را امین بگند عزیزم هیچ وقت برای خوشبختی دیر. نیست تا شقایق هست زندگی باید. کرد
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربونت یه دوری تو نی نی سایت بزن. خیلی هم به خودت افتخار میکنی و خوشحال میشی از ته دلت.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7
پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم.
جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس