2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 22 پست

سلام طبق تاپیکات میگم شوهرت ازلحاظ جنسی ارباب برده ای دوس داره؟اگه اره سعی کن ازاین طریق اروم نگهش داری تا عصبی نشه اینجورادمااگه بلحاظ روانی حس سادیسمشون برطرف شه توزندگی اروم ترمیشن.موردبعداینکه مثلاغذاییوخراب کردی ترستو توروش نشون بدی بهترنیس منظورم اینه باگستاخی نگی واخراب شددیگه چکارکنم

سرتوزیربندازی وباشرم وترس بگی اشتباه کردم وفلان 

من خودم شوهرم دادمیزنه میگه قدرپولونمیدونی براش جون نمیکنی نمیفهمی واقعاراست میگه باگرونیا سرمومیندازم پایین میگم ببخشیدراس میگی همین باعث میشه کوتاه بیاد

۷۵.۹۲۸۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام لباس انتخاب میکرد میدیدم سلیقش قشنگترمنه براهمین قبولش داشتم وهمین باعث شدحس مردانش ارضابشه دعوامون توخونه کمتروکانون خونه گرمترمیشد.همین ریز ریزا باعث میشدکمتربره پیش مادرش وپرش کنن یااگرم میرفت حرفاشون کمتراثرداشت به لطف خداوامام حسین

۷۵.۹۲۸۰

شوهرت حق داره سرقضیه طلاتوخودتودزدجلوه دادی دختر

شوهرم برای هزارتومن چکم میکردواقعی هایبار ۱۰۰۰توکیفم بود شوهرم وقتی ازخونمون برمیگشتم کیفمومیدیدپرسید۱۰۰۰چی شد.اونموقع یه پلاسکویی تازه بازشده بود مادرم ازش چندتاتیکه چیزبرداشت پول کم اوردمن هزاریوبهش دادم برای شوهرم تعریف کردم گفت مادرت اینقدرگداست هزارتومن نداره چرارفت خریدبااینکه تویه سطح مالی هستیم پس حق نداشتی بدون اجازه ی اون کاری کنی اینکه میگن حقته خب باحق وحق کشی کانونی نمیمونه تاگرمش کنی

۷۵.۹۲۸۰
شوهرت حق داره سرقضیه طلاتوخودتودزدجلوه دادی دختر شوهرم برای هزارتومن چکم میکردواقعی هایبار ۱۰۰۰توکی ...

ببخشیدعزیزم تازه دیدم پدرت فوت شده خدارحمتش کنه

۷۵.۹۲۸۰
سلام طبق تاپیکات میگم شوهرت ازلحاظ جنسی ارباب برده ای دوس داره؟اگه اره سعی کن ازاین طریق اروم نگهش د ...

دقیقا همینه که تو میگی   نه فقط در رابطه جنسی که در تمام مسائل مثل ارباب رفتار می کنه و دوست داره زنش هم کلفتش باشه . کافیه فقط   اعتراض کنی اون موقع کتک کاری می‌کنه تا به غلط کردن بیوفتی

دقیقا همینه که تو میگی نه فقط در رابطه جنسی که در تمام مسائل مثل ارباب رفتار می کنه و دوست داره زن ...

سلام عزیزم الان درچه حاله زندگیت ؟ممنون که جوابمو دادی

۷۵.۹۲۸۰