2777
2789

همه کادو گرفتن غیر من

منم کادو

منم کادو

منم کادو

🥲🥲🥲🥲

شهریور ۴۰۳ میام خوشحالی رتبه سه رقمیمو باهم جشن میگیریم😃

منم نگرفتم😂😑

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عشقم کی میای خواستگاریم؟😌❤️

الهی😂😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

من اولین کادوی ولنتاین از دوست مجازی گرفتم سالها پیش یه دستبند هنوزم دارمش بعد اون چندین بار گرفتم ولی اون برام خیلی لذت بخش بود پست برام آورد نوشته بود تا فلان روز باز نکن تحمل نکردم 🤣🤣🤣🤣

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من هم با اینکه خیر سرم تو رابطه ام ولی قرار نیست بگیرم 

چرا