2777
2789
عنوان

اجبار به چادر

475 بازدید | 17 پست

این قضیه مال الان نیست مال ۲ سال پیش مجبورم کرد بابام چادر بپوشم من واقعا حجابم رو رعایت میکردم گاهی حرم و هیئت و اینا هم چادر میپوشیدم نماز و روزه و اینام کامل بود ولی وقتی ۱۳ سالم بود مجبورم کردن چادر بپوشم من از چادر بدم نمیومد ولی تو این زمونه واقعا جس اینکه کلا چادری باشی اونم تو این سن واقعا افتضاحه و بعد از دو سال بازم باهاش کنار نیومدم و گاهی هی میره رو اعصابم این قضیه ای خدا خانواده مذهبی هستیم ولی ن اونقدر عموم هم دختراش کاملا باز هستن ولی بابام فقط بخاطر حرف مردم میگه اینو میفهمم 

الانم فایده نداره میگه این همه وقت تازه یادش افتادی

تازه تهدید میکنه ک مدرسه نرم

من اونقدر نونور نیستم ک قهر کنم مدرسه نرم چون میدونم راه نجاتم درس خوندن هست

چون بابام با ازدواج هم مخالفه و عرضه پیدا کردن شوهر خوب هم نداره تازه تو همش تو خونه مجبورم میکنه کار کنم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بابات با ازدواح مخالفه!!!!

خب باید هم مخالف باشه تو این سن شما!!!

چادر هم یه مدت بذار لج نکن کم کم از حساسیتش کم‌میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی دوست دارم کاهی همرنگ مردم باشم واقعا نسل عوص شده نمیشه مثل دهه ۶۰ رفتار کرد بیرون میرم بیشتر دهه ۶۰ به پایین چادری آن

میدونم محدودیت نیس و الان تو مدرسه شاگرد اولم.

ولی به عنوان یک انسان حس زندانی بودن و حق انتخاب نداشتن عذاب اوره

بابات با ازدواح مخالفه!!!! خب باید هم مخالف باشه تو این سن شما!!! چادر هم یه مدت بذار لج نکن کم کم ...

عزیزم من کلا با ازدواج در سن پایین مشکل دارم

ولی بابام کلا با ازدواج مشکل داره

منم یه روزی فکر میکردم دارن ازمن کار میکشن ولی وقتی ازدواج کردم فهمیدم خودشون ازم کار میکشیدن که دو روز دیگه هر خری از راه میرسه واسه غذا و کار خونه نتونه بهم تیکه بندازه چادر هم واقعا تو این دوره که مردها یجوری نگاه ادم میکنن فکر میکنی لختی واقعا یک سپره عزیزم شاید پدرتون دوست داره از شر نگاه های هرز در امان باشی گلم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چادر رو کم کم بزار کنار

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
عزمزمه من کلا با ازدواج در سن پایین مشکل دارم ولی بابام کلا با ازدواج مشکل داره

حالا مگه خواستگار دم خونتونه؟

حالا کوووو تا بعد ۲۰ سالگی شما

بعدشم کی گفته تو نسل شما چادری نیست؟؟؟؟

دور و بر من پره از کسایی که از ده سالگی چادر میپوشن به چه خوشگلی

ولی بازم لهت میگن لج نکن .بحث‌نکن.بذار حساسیتش کم یشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بخدا با چادر تیپ امروزی میزنم همه عین این کسایی ک ....هستن زیر چادر بهم نگاه میکنن

ولی منم نمیتونم پا پس بکشم چون چادری ام لباس تیره و بلند شلوار گشاد جوراب بلند بپوشم تا بابام  اینا رو هم بهم تحمیل کنه

چند بار حرف از مانتوی گشاد بلند بد رنگ شد...

حالا مگه خواستگار دم خونتونه؟ حالا کوووو تا بعد ۲۰ سالگی شما بعدشم کی گفته تو نسل شما چادری نیست؟؟ ...

لج نکردم ک تحمل کردم میدونم هست عزیزم ولی عرف و درصد بیشتر مردم رو میگم حد اقل تو محله خودمون

اینطوری خودش منو زده کرد وگرنه بچه بودم کلاس دوم بزور رو کاپشن چادر میپوشیدم بابام نمی‌گفت خودم دوست داشتم 

ولی الان...میدونم تاثیر جامعه است خودم خوب درک میکنم ولی هست 

ی سری مشکلات افتاد ک گاهی فک میکنم اصلا منو دوست داره یا ن

سر همین کار کردن دعوامون شد گفت نمیخواد بری مدرسه