مامان_جیکولی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1934 عنوان دیالوگ فیلم کی یادشه؟؟؟ مخ مخه ذهنم شده 71 بازدید | 6 پست یه فیلم بود دیالوگش بود که تو پشتمی، مثل یه برادر، مهربونی، مثل یه پدر و نمیدونم از این چیزا برای همینه دوستت دارم.. 😂😂😂😂کسی یادشهههه😂😂😂😂😂 1402/11/25 | 08:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_جیکولی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1934 این دیالوگ تمام فیلمای ایرانیه 😂😂😂😂 نه یه فیلم بود،،، یادم نیست یادم نیاد دیوونه میشم انقد میمونه تو ذهنم
ساعت،شنی عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1764 هیچ عمرا با این دیالوگ اسم فیلم و پیدا کنی این تو همه فیلم ها هست اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7720 فیلم رهایم کن تنابنده به هوتن شکیبامیگف من برادرتم اگه دستمم قطع بشه و...روموتوربودن.اینومیگی؟ 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
مامان_جیکولی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1934 فیلم رهایم کن تنابنده به هوتن شکیبامیگف من برادرتم اگه دستمم قطع بشه و...روموتوربودن.اینومیگی؟ نه دختره به پسره میگه اینو
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7720 نه دختره به پسره میگه اینو آها نمیدونم 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه