لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فقط دوروز حالت گیجی و منگی داشتم، انگار واقعا تو این دنیا نبودم
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من یبار مث دیوونه ها شدم رفتم سراغ قرصا، چند تا بستش را باز کردم و ریختم تو سطل آشغال، شوهرمم تا بسته قرصا را دید مث دیوونه ها میدوئید اینور و اونور که بریم بیمارستان، دیدم حالا میبردم و معدم را شستشو میدن بهش گفتم همه را ریختم تو سطل، رفته بود تو آشغالا قرص پیدا میکرد...ولی خیلی بچه و ضعیف بودم راستشو بخوای که حتی فکرش را میکردم، تا ماموریتمون رو زمین تموم شه خودمون میریم