2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت دستبند گردنبند استیل یا ست بدل عطر ادکلن در وسع مالی خودت 

کیف پول یا جاکارتی

رژ لب یا یچیزی تو مایه های لوازم آرایشی

اگه حس می‌کنی چیزی رو خیلی دوست داره بخره بهش نیاز داره 

نه فقط تو مدرسه همو می‌بینیم 😅

شنبه هم روز خداس🥺خب صبح هیچ مغازه ای باز نیس حالا اگه بعد از ظهر بودی یچیزی.

اینی که گفتی منو یاد ی خاطره انداخت راهنمایی که بودیم قرار بود همه گروه ها اولویه درست کنن درس حرفه و فن بود فک کنم الان همون کار و فناوری باشه. زحمت خرید نون هم با من بود منم یادم رفت بگم تا اینکه صبح شد یادم افتاد نون نخریدم الان معلم سرزنشم میکنه صبح هم هیچ مغازه ای باز نبود برم بخرم نمی‌دونم خدا معجزشو از کجا فرستاد روبروی مدرسمون ی فروشگاه بزرگ بود بسته بود ولی نون باگتارو گذاشته بود دم در😳 انگار خواست خدا بود من اون روز شرمنده همگروهیام و معلم نشم بابام ی بسته برداشت بهم داد دیگه اضطراری بود پولشم داد بهم گفت ظهر که تعطیل شدی مغازه باز شد ببر پولشو بده از بین اینهمه چیز تو مغازه چرا باید نونا رو میذاشت بیرون مغازه هنوز عقلم قد نمیده وقتی پول مغازه دار رو ظهر خواستم بهش بدم ماجرا رو براش تعریف کردم چون عذاب وجدان گرفته بودم حس دزدی کردن بهم دست داده بود گفتم بخاطر این کار شما من امروز شرمنده نشدم لازم باشه چندبرابر پول نونا رو میدم گفت دخترجون من اون نونا رو گذاشته بودم اگه فقیری گشنه بود نتونس نون بخره بیاد برداره اون روز زنجیره مهربونی رو با چشمام دیدم اون خواست ی کار خیر کنه ناخواسته باعث ی خیر دیگه شد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز