من قبلا یه سایت معرفی کردم برای کار در منزل. الان یه سایت جدید میخوام معرفی میکنم که ساعت کاریش کمتر و پولش بیشتره. بستگی به توانایی خودتون. از کار های ساده مثل اشتراک یوتیوب و تلگرام شروع میشه تا کار های دیگه مثل ثبت نام داخل سایت های مختلف ، نصب اپلیکیشن و بازی کردن و دانلود فایل و ... .محدودیتی برای انجام کار نداره. هر چقدر که خودتون بتونید. فقط به علت قوانین نی نی سایت ، نمیتونم لینک بزارم یا اسم سایت رو بگم. چون تبلیغ میشه. هر کی خواست پیام بده براش بفرستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ساعتش دستم نیست. شاید ۵ ۶ ساعت بشه. من یه کار انجام میدم ، میرم فیلم میبینم ، یه کار انجام میدم ، میرم ظرف میشورم. یه کار انجام میدم ، میرم غذا درست میکنم. اگه یه کله کار کنم خسته میشم. چشمم هم اذیت میشه. تا الان بیشترین درامدم روزی ۵ دلار بوده. اما شده حوصله نداشته باشم هم ، یه دلار فقط کار کنم. بستگی به پشتکار و نیازت داره.