2777
2789
عنوان

زنگ زدن به مادرشوهر

202 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ۳ ساله عقدم. شوهرم چند باری گفته هفته ای یه بار به مادرم و پدرم زنگ بزن احوال پرسی 

دوتا شهر متفاوتیم و مثلا ۲ ماهی یکبار میریم دیدنشون چند روز میمونیم 

من با تلفن حرف زدن و تعارف رد وبدل کردن سختمه. به نظرتون خوبه انجام بدم یا نه؟

ما هرروز حرف میزنیم ولی همسرم دخالت نمیکنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم سختمه ولی انجام میدم

توام انجام بده😁

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم چه برم دیدنشون چه نرم هفته ای یکبار ترجیحا تو یک روز مشخص مثلا جمعه به جمعه زنگ میزنم

نمیخواد خیلی طولانی باشه

در حد یه سلامو احوال پرسیو خداحافظ همین

اینا سیاست های زندگیه که بعضی اوقات شما چه دلت بخواد چه دلت نخواد باید برای مدیریت زندگیت انجام بدی

هرروز با مادرشوهر؟ چیا میگید مثلا؟

همینجوری حال و احوال مثل مامانم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شما زنگ میزنید؟ ایشونم زنگ میزنه؟

نه اوایل ازدواجم اونا زنگ میزدن اما بعد یه مدت دیگه نزدن اونا. منم مامانم بهم گفت که چه اونا زنگ بزنن چه نزنن تو هفته ای یبار بهشون زنگ بزن. وقتی به خونواده همسرتون احترام بذارین شوهرتون هم شمارو بیستر میپرسته و دوس داره.