2777
2789
عنوان

❤️هر کی با هر حاجتی که داره بیاید ان شا الله که حاجت روا بشه❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 25 پست
برات۳بار ایت الکرسی میخونم 

خیلیییی ازت ممنونم عزیزم...انشاالله انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده گلم❤

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

خواهش میکنم برای پدرم دعا کنید پدرم سیروز کبدی داره و شدیدا عفونت داره بدنش هموگلوبینش پایینه ، پاهاش و شکمش آب آورده و ورم کرده 😭😭😭 حالش اصلا خوب نیست 

خواهش میکنم برای پدرم دعا کنید 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کنید بارداربشم  حاجت روابشین

برات ده تا صلوات فرستادم گلم...انشاالله این ماه خبر بارداری دوتامون

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
خیلیییی ازت ممنونم عزیزم...انشاالله انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده گلم❤

💗🌹🙏🏻

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه... 🥺♥

برات ده تا صلوات فرستادم عزیزم،انشاالله خبر بارداری جفت مون

ان شا الله  نمیدونم چرا ولی به دلم افتاد حاجت میگیری

انشاالله عزیزم،خدا از دهنت بشنوه،انشاالله شما هم هر حاجتی دارید بهش برسی گلم❤