2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر همه همینه    

والا کلافم کرده حالا من میگم طلامم میفروشم هرچند کمه ولی ی جای کارو میگیره کمکت میکنم ولی خب قبول نمیکنه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

شاید داره تلاش میکنه بهترشو بخرین

دنبال ی جای خوب با متریال خوب میگرده من میگم اقا بگیر بده مستاجر بعدش ک پول بیششتری داشتیم میریم بهترشو میخریم قبول نمیکنه

خب شاید با همون نقدینگی که داره، داره باهاش کار میکنه

منم میگم شاید پولش دستش نیس

خودش میگه تو بانکه

بعدما خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم میگم شاید فک میکنه خونه بخریم اونا میندازنمون بیرون درصورتی ک اینطوری نیس

منم میگم شاید پولش دستش نیس  خودش میگه تو بانکه بعدما خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم میگم شاید فک ...

مردا اگه زندگیشونو دوس داشته باشنو کاری باشن، خودشون بیشتر تلاش میکنن که خونه بخرنو مستقل باشن

مطمئن باشین اون فکر اقتصادیش بهتره و دنبال یه خونه خوب هست واسه شما

مردا اگه زندگیشونو دوس داشته باشنو کاری باشن، خودشون بیشتر تلاش میکنن که خونه بخرنو مستقل باشن مطمئ ...

خودم چطوری اروم بشم همش بهش گیر میدم

خودم چطوری اروم بشم همش بهش گیر میدم

خب وقتی گیر میدینو نظر شما رو اعمال نمیکنه پس همون بهتره که با محبت و سیاست بهش بال و پر بدینو بگین که من میدونم تو فکر اقتصادیت خوبه و خودت بیشتر از من دغدغه اینو داری که مستقل بشیمو یه خونه خوب بخریمو من بهت اعتماد دارم.

دیگه هم راجع بهش اصصصلا تا یه مدت حرفی نزنینو بهش فرصت و زمان بدین تا ببینین خودش چیکار میکنه

شما که فعلا جاتون بد نیست♥️ زیاد سخت نگیرین زندگیو

خب وقتی گیر میدینو نظر شما رو اعمال نمیکنه پس همون بهتره که با محبت و سیاست بهش بال و پر بدینو بگین ...

من فقط دوس دارم دوتامون بشه ۴تا

درسته جامون بد نیس ولی معذبم مادرشوهرم خیلی دوس داره ماخونه داربشیم این یکم باعث میشه احساس راحتی نداشته باشم

چون پارسالم میگفت پدرشوهرم میخواد خونه رو بفروشه شما بلند شید و ازاین حرفا هرچند تو اون تایم از لجبازیش بود ک میگفت ولی درکل حس خوبی ندارم دوس دارم ی خونه داشته باشم ک هروقت چیزی شد خدایی نکرده پشتم گرم باشه بهش