2777
2789
عنوان

جایی دعوتم زن یکی از…

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 59 پست

خوبه که شوهرت میتونه جلوی تو درباره زنی نظر بده شوهر بدبختم زن میبینه سرشو بالا نمیاره از ترس ناراحت نکردن من 

میخوام سعی کنم روشن فکر باشم دوست باشم باهاش که نظر بتونه بده ولی دست خودم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت .شما زیبایی مطمئنا اصلا به دلت بد راه نده چه بسیار خانم های خوشگل قرار نیست ش ...

افرین عالی بود از طرفی اخه منم کمی مورد توجه در جمع هستم ولی هیچ گاه به نحو بد استفاده نکردم به قول شما مقابله به مثل هم میشه کرد ❤️❤️❤️

جز پسر فاطمه ارباب نداریم🫀

چی بگم آخه 

به نظرم از خط قرمزهات که به هیچ وجه کوتاه نیا 

اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باش ومدام برای خودت تکرار کن 

بعدشم این چهره های عروسکی و... احتمال غریب به یقین دستکاری شده هست 

به اقا هم غیرمستقیم جوری که اقتدارش نشکنه بفرمایید خوب نیست ادم درمورد زن بقیه اینطور بی پروا نظر بده 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
چی بگم آخه  به نظرم از خط قرمزهات که به هیچ وجه کوتاه نیا  اعتماد به نفس و عزت نفس دا ...

اتفاقا گفتم ولی چندین بار گفته متاستفانه😔😔😔😔

افرین عالی بود از طرفی اخه منم کمی مورد توجه در جمع هستم ولی هیچ گاه به نحو بد استفاده نکردم به قول ...

جدی میگم هر چی ملاحضهکنی این مردای پدرسوخته پروتر میشن.یه بار شوهرم به شوخی چندش ‌رد و گفت خانوما که باردار میشن آقایون باید دو تا زن داشته باشن.منم گفتم شما مردا به زور یکی رو ساپورت میکنید زنا باید ۴ تا شوهر داشته باشن با یکیشون همش عشق بازی کنن با یکیشون برن تفریح و مسافرت یکی خرج خونه رو در بیاره یکی هم وظیفه پدریشو واسه بچه ها انجام بده🤣🤣گفتم چند همسری باید برای خانوما ازاد بشه تو ایران🤣🤣🤣🤣باورت میشه دیگه از این صوخیا چرت و پرت نکرد

من بودم نمیرفتم  تقصیر خانمه نیست واقعا شوهرت باید رعایت کنه

واقعا مجبورم اون دوتا خانم دوستن بعد ازدواج یعنی با همن مرداشونم باهمنم اینم بهشون اضافه شده تو کار اگه نرم تاثیر توی کارش داره و کلی حرف و حدیث

واقعا مجبورم اون دوتا خانم دوستن بعد ازدواج یعنی با همن مرداشونم باهمنم اینم بهشون اضافه شده تو کار ...

نری ضایعست میگن چقدر اعتماد بنفسش کمه .شوهرتم فکر میکنه حسودی.

مگه کم هستن دور و برمون ادم خوشگل .ماشاللهالان همه پسرای فامیل همه خوشگل و خوش هیکل ما هم باید دلمون بخواد.ادم باید خودشو کنترل کنه.حالا خودشون که برد پیت نیستن یه مشت درپیتن

میشه بگی چی؟

با همکار شوهرم(زن)رفتیم بیرون دعوتمون کرد خونش چقد از باغ برامون انار اورد خیلی میدیدمش چون دفتر شوهرم نزدیک خونمون بود چقدر باهاش حرف زدم و دردو دل کردم عنتر با شوهرم ریختن روهم

تو رو به جدت منو لایک نکن