2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست وزرنگ بیاین

82 بازدید | 4 پست

شوهرمن فک میکنه همین که میره سرکار خیلی مرده وباحقوق ناچیز منم که میسازم ودم نمیزنم خسته شدم دیگه حس میکنم ازسادگیم سواستفاده میکنه الان داریم اساس کشی میکنیم باید من به فکرماشین وکارگرباشم وشماره بگیرم تودیواراقاصحبت کنه چون میدونم  خودش لحظه اخر بادوبرابر قیمت میره پیدامیکنه وازگلوی بچه هام میخوادبده پونزده سال با مستاجری ودخالت خانواده واعتیاد پنهونیش سرکردم الان یه ساله ترک کرده ولی من دیگه بریدم از بی پولی ازاینکه همش بایدبه فکر  قرون قرون درامد کمش باشم که کم نیارم به خدا سالی یه بارهم خریدنمیکنم الانم دم عیده من بدبخت باید اسباب کشی کنم یه بارنمیگه من چیکارکنم چی جمع کنم به خدا خسته ام از زندگیم بگین چیکارکنم به خودش بیاد میریم دنبال خونه یا یه چیزی لاله اصلا حرف نمیزنه بگه کمتر کنین اجاره رو من مجبورم دهن به دهن مرده بشم بعد بیام خونه هم دعوا چراحرف میزدی انگار من شوهراینم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا در شان یک خانوم نیست چونه بزنه دیگه نکنی ها خودش چونه زد زد نزد از پول اون میره

اخه ساکت وایمیسه من زورم میادکه از گلوبچه هام بگیرم بدم بره بچه هامیگن بابابلدنیس حرف بزنه مامان ای کاش تومردبودی