2777
2789
عنوان

من باردارم ولی هرچی رفتم خونه پدرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست
دعا کن برای منوبچم حداقل بچمو سالم و صالح خدا به سلامتی و سر وقت بده بهم..

عزیزم الهی اول هر چی که از خدا میخای بت بده 

جوجه خوشگلتم به سلامتی بغل بگیری خودتو شوهرت

سالم وسلامت زیر سایه پدرمادر بزرگ بشه.

انشالله پدرتم ترک کنه ارامش به جسم و روحش برگرده و خدا دلتونو شاد کنه عزیزدلم.

دلت نگیره از پدرت اون خودش نیس و تحت فرمانه مواد هستش ولی بهش انگیزه بدین روحیه بدین پاک بشه.

یه وقتایی کم برو کم بیا تا انشالله بچت که دنیا اومد خیالت راحت بشه که انقدر حرصو ناراحتی نداشته باشی واسه هر دوتون خوب نیس قشنگم❤

مراقب خودت و تو دلیت باش ❤😙💎

عزیزم الهی اول هر چی که از خدا میخای بت بده  جوجه خوشگلتم به سلامتی بغل بگیری خودتو شوهرت سال ...

مرسی عزیزدلم..ان شاالله خودتم به همه آرزوهات برسی گلم ممنون از انرژی مثبتی که دادی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سندرون روده هم دارم روده هامم درد میان شکمم درد میاد تا میترسم و حرص میخورم..اخه گناه من چی بود ا ...

شوهرت باهات خوبه؟ قدرتو میدونه؟؟

خانواده منم تقریبا مثل تو هستن ولی شوهرم حمایتم نمیکنه اهل محبت نیست همیشه ترس دارم که اگه با خانوادم بد رفتاری کمم دیگه جای برگشت ندارم

شوهرت باهات خوبه؟ قدرتو میدونه؟؟ خانواده منم تقریبا مثل تو هستن ولی شوهرم حمایتم نمیکنه اهل محبت نی ...

شوهرمم خیلی اذیتم کرداین چندساله..رو خونوادش حساسع خیلی و دهن بینه..بخاطر همینه که نمیخام بدیای خونوادمو بفهمه...که بعدن بزنه توسرم یوقت

شوهرمم خیلی اذیتم کرداین چندساله..رو خونوادش حساسع خیلی و دهن بینه..بخاطر همینه که نمیخام بدیای خونو ...

چقد ما شبیه هم هستیم

تو بارداری هواتو داره؟؟

افرین اصلا از بدی های خانوادت نگو بفهمه پشت نداری اذیتت میکنه