2777
2789
خانما زوده زود نیست ؟ من ۲هفته دیگه میخوام شروع کنم

ای تروخدا ولمون کن کم کم شروع کن مامان منم گیر داده ازاواسط اسفند جالبیش اینه خودم تنها تمیز میکنما ولی خانم بج کرده فرشارو نمیده قالیشویی و دست و بالم بستس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز شروع کردم از اشپزخونه تو ذوقم خورد تا اینجای کار همه چی تمیز بود الکی خودمو خسته کردم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ای تروخدا ولمون کن کم کم شروع کن مامان منم گیر داده ازاواسط اسفند جالبیش اینه خودم تنها تمیز میکنما ...

البته عزیزم من خودم مهر خونه تکونی اساسی کردم بعدشم خیلی سعی کردم تمیز بمونه فقط فرش آشمز خونه کثیف شده وپردهاش برای همین کارم کمه میگم زوده شما خب میخوای کلی تمیز کنید

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

موفق باشی قلبم😍

فدای مهربانیت دعا کن ۵اسفند قرعه به نامم دربیاد خیلی لازم داریم اون موقع حس کار میاد انشاالله سراغم دست به کار میشم 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خوب خدارو شکر ک خونه بزرگ وقشنگی داری😍

مرسی عزیزم

خیلی هم بزرگ نیست من با حوصله کارمو انجام میدم😁

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

ایشااالله😍😍

ممنونم عزززم ولی هیچ وقت نگو ایشاالله بگو انشاالله ایشالله معنیش میشی استغفرالله خدارا زیر پا گذاشتم منم نمیدونستم ۲ساله متوجه شدم 

من تو اتاقم روز دوم  دوتا طبقه کمد دیواری مونده با میز ارایش بعد دیوارا و کف... بعد تموم شد ...

خدآیی کف خونه تا آخر ماه که هیچ تا هفته دیگه تمیز میمونه !!؟!؟اگه اینطور که خوش به سعادت تون کف خونه من آشغال زایمان می‌کنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی