2777
2789
عنوان

نوشتن کتاب

329 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

همیشه دوست داشتم تو زندگیم کتاب بنویسم و چاپش کنم ولی هیچ تجربه ای ندارم نمیدونم موضوعش چی باشه چی بنویسم و...

میخواستم ببینم شما تجربه ای ندارین؟یا میتونین راهنماییم کنید

اصلا چاپ کتاب راحته یا مراحل طولانی داره؟

#نوید

کتاب رو تو ورد یا پی دی اف تایپ می‌کنی 

با یه انتشاراتی تماس میگیری و میگی که کتابتو میخوای چاپ کنی

اونا کتابتو میخونن ممکنه تغییرش هم بدن و باهات قرار داد میبندن

یه مبلغی پرداخت می کنی و کتابت چاپ میشه

کتاب رو تو ورد یا پی دی اف تایپ می‌کنی  با یه انتشاراتی تماس میگیری و میگی که کتابتو میخوای چا ...

شما تجربه دارین؟

خب اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و چی بنویسم!!

زِکی! تازه من باید پول بدم؟!

#نوید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه دارین؟ خب اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و چی بنویسم!! زِکی! تازه من باید پول بدم؟!

من مینویسم ولی کتاب چاپ نکردم اطرافیان دیدم چاپ کردن

داستان میخواهید بنویسید؟

بله یه مبلغی میدهید بعدا اگه کتابتون فروش بره بهتون برمیگرده اما معمولا آنقدر کتاب فروش نداره

من مینویسم ولی کتاب چاپ نکردم اطرافیان دیدم چاپ کردن داستان میخواهید بنویسید؟ بله یه مبلغی میدهید ...

داستان که نه،نمیدونم دوست دارم یک حالت فلسفی و دلنوشته های خودم باشه 

#نوید

من مینویسم ولی کتاب چاپ نکردم اطرافیان دیدم چاپ کردن داستان میخواهید بنویسید؟ بله یه مبلغی میدهید ...

و یه سوال دیگه عزیزم

برای مثال روزی چند صفحه و چند ساعت باید بنویسم و چه مدت طول میکشه؟و میانگین کل کتاب چند صفحه باشه؟

#نوید

و یه سوال دیگه عزیزم برای مثال روزی چند صفحه و چند ساعت باید بنویسم و چه مدت طول میکشه؟و میانگین کل ...

اون بستگی به خودتون داره وقتی کتاب رو کامل نوشتید با انتشارات تماس بگیرید

ولی باتوجه به سوالتون ،اگه از اون دسته از آدم های جزئیات نگر و برنامه ریز هستید یه تایم مخصوص برای خودتون مشخص کنید که حتما در اون تایم بنویسید مثلا ۷ تا۹ شب زمان نوشتن هست بقیه زمان ها هم اگه دوست داشتید بنویسید ولی ۷ تا۹ شب اجباری باشه.

تعداد صفحات کتاب هم فرقی نداره

برای انتخاب انتشارات هم توجه کنید که انتشاراتی که انتخاب می کنید قبلا کتابی با موضوع کتاب شما چاپ کرده باشه و روند رفتن به انتشاراتی هم ممکنه یه مقدار زمان ببره