2777
2789
عنوان

خانوما زنجانی داریم اینجا؟

130 بازدید | 4 پست

کسی هست؟🥲

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

جان

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
جان

عزیزم من میخاستم لباس مجلسی سفارش بدم از اینستا ادرسش زده بود زنجان چهار راه سعدی رو به روی باشگاه اطلس یه همچین چیزی فکر کنم

اسمش هم مزون رویا 

از اونجا خرید داشتید تا حالا؟اصلا میشناسید همچین جایی رو؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من میخاستم لباس مجلسی سفارش بدم از اینستا ادرسش زده بود زنجان چهار راه سعدی رو به روی باش ...

عهههههه ازاون لحاط من تهران میشینم کلا بزرگ شده ی تهرانم اما چون نامادریم زنجانی گفتم شاید معنی حرفی چیزی میخوای بدونی خواستم بگم ترکی یاد گرفتم بلدم ببخشید دوست عزیز

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عهههههه ازاون لحاط من تهران میشینم کلا بزرگ شده ی تهرانم اما چون نامادریم زنجانی گفتم شاید معنی حرفی ...

خواهش میکنم عزیزم😘