2777
2789
عنوان

امروز دارم از غصه روانی میشم

248 بازدید | 4 پست

روزی هزار بار دخترم میگه چرا منو دنیا اوردی چی میشه تخمدان بچه ی منم خوب شه به کجای دنیا برمیخوره هورمدن مردانه اش بیاد پایین چقدر قرص بخوره خدا ؟ قطع کرد یکساله کل صورتش شده مو وتنش چقدر گریه کنم دست به دامن کی بشم چرا ی دونه بچه ی من باید درگیر این درد بشه اونم شدید

خیلی سخته ب عنوان مادر درکت میکنم 

ولی سعی کن روحیه ستون حفظ کنی جلوش

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
خیلی سخته ب عنوان مادر درکت میکنم  ولی سعی کن روحیه ستون حفظ کنی جلوش

به خدا دارم میترکم از غصه کل تنش مو چیکار کنم ۷ سال داروی هورمونی خورد اخه چقدر قرص بخوره وقتبهم قطع میکنه ریزش مو شدید وموهای زائد فراوان اخه این چه دردیه که درمان نداره اصلاح سبک هم کرد اما اونم بدتر موهای زائدش و زیاد کرد اخه چع خاکی سرم بریزم کاش که من بمیرم خسته ام این دنیا رو نمیخوام اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا دارم میترکم از غصه کل تنش مو چیکار کنم ۷ سال داروی هورمونی خورد اخه چقدر قرص بخوره وقتبهم قطع ...

اینجور نگو 

میدونی خیلی خیلی میتونست شرایط بدتر باشه 

حکمت خداست و حتما خیریتی هست 

منم پسرم ی مشکل داره پس فکر نکن درکت نمیکنم ولی همیشه ته قلبم اینو میگم حتما صلاحم دراین  بوده 

سعی کن اعتماد بنفس بدی بهش دختره حساسه توی مادر اینجور کم بیاری اون طفلک چ کنه پس

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اینجور نگو  میدونی خیلی خیلی میتونست شرایط بدتر باشه  حکمت خداست و حتما خیریتی هست  ...

ان شا الله مشکل پسر شماهم حل شه و شفا بگیره به خدا خیلی سخته شبی نیست که با گریه نخوابم خیلی درد بدیه هست این تخمدان پلی کیستیک و درمان هم نداره خیلی سخته فقط کنترل میشه با دارو اما دارو تا کی کجا الان ۷ سال بیشتره دخترم داروهای هورمونی میخوره