2777
2789
عنوان

چرا اینطوری برخورد کرد باهام +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 22 پست
حالا واقعا خاستگار‌میخاد بیاد ؟  این اقا بگیر نیست مشخصه از چت کردنش

نه نمی‌خواد بیاد خواستم واکنشش ببینم مهم نیست بگیر نباشه همین که دیگه حدشو بدونه کافیه 

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
چون یه چیزایی بینمونه میخواستم ببینم قصدش سواستفاده بوده یا واقعا میخوادتم

دخترای جوان معمولا جایی برای کار میرن حس مبکنن صاحب کار بهشون حس داره درصورتی که در ۹۰ درصد مواقع توهمه 

اگه گرم میگیره مطمئن باش اخلاقشه 

وگرنه وقتی صاحب کارته از پس زده شدن نمیترسه 

چون مطمئنه یا پسش نمیزنید یا اگه نخواید محترمانه نه میگید  

اگه دوست داره میاد جلو نیازی به این کارا نیست 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جورید بهش میگی آقای فلانی،اون ککشم نگزید بنظرم اگر بخاطر اینکه حسادت کنه گفتی

این دیگه مسئله ای بین خودمون نمیتونم یسری چیزا تو سایت باز کنم 

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
زود رفتی سر اصل مطلب🫣باید میذاشتی بپرسه چرا نمیای

نمی پرسید می‌شناسمش تو مغازه بهش گفتم نمیتونم بیام علتشو نپرسید صرفا خواستم ببینم بازیچشم یا نه

دخترای جوان معمولا جایی برای کار میرن حس مبکنن صاحب کار بهشون حس داره درصورتی که در ۹۰ درصد مواقع تو ...

ما کافی شاپ رفتیم دست همو گرفتیم بهم گفته دوستم داره بهم کادو داده دیگه نمی‌دونم چجوری بگم بیخیال 

نمی پرسید می‌شناسمش تو مغازه بهش گفتم نمیتونم بیام علتشو نپرسید صرفا خواستم ببینم بازیچشم یا نه

اهاا کار خوبی کردی

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰