2777
2789

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنین

یه خواستگار برام اومده حدودا چندماه از خودم بزرگتره 

از لحاظ شغلی و پرستیژ خانوادگی خیلی خوبن

دوتا عیب مهم داره 

اول اینکه فرزند خوندس(واقعا برام مهم نیست اما خانوادم حساس شدن رو این موضوع) بعد به فرزند گرفتنش بچه دار شدن و مادرش طبق تمام کارایی برای پسره کرده و چیزی که خودش میگفت هیج فرقی بینشون نزاشته

و مورد دوم اینکه یکبار تو عقد جداشده و همسر سابقش قبلا هم ازدواج کرده بوده و از اون هم جدا شده گفته علاقه ای بهت ندارم و به اینم همینو گفته و جداشده و مهریه هم جز یه ماشین و طلا این چیزا نگرفته مادر پسره میگف دختره وقتی همسر اولش هم می‌خواسته ازدواج کنه همجا بد پسره رو میگفته امکان داره شماهم ازش بپرسین الان بد پسر منو بگه ولی خب اگه دوست دارین بپرسین

منم تازه ۲۵ سالم شده و خب به صورت قراردادی تو یه شرکتم و لیسانسم از لحاظ ظاهری هم خوبم اون پسره هم قیافه خوبی داره 

خواستگار دارم اما خب زیاد نه نسبتا شرایط این یکی خیلی خوبه غیر اینکه ازدواج مجددشه

نمیدونم چیکار باید کنم

اما تو تغییر نکن؛تو باش و نشان بده،آدمیت هنوز نفس میکشد🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باهاش اشنا شو بگو باید باید ی مدت باهم حرف بزنیم یعد تصمیم بگیرم یهویی ک نمیشه بشناسی طرفو

نظر خودم اینه اما چون قبلا ازدواج کرده بود مرددم

نظر خودم اینه اما چون قبلا ازدواج کرده بود مرددم

خب عزیزم همه مردم ما توی ی سال ممکنه چنتا رل بزنن جدا شن.. فقط فرقش اینه ک ازدواجو همه میفهمن مجبورن لو بدن دوستی رو نه.. توی زندگی پیش میاد طلاق گرفتن ک چیز خاصی نیست

بنظرم آقا سنشون کمه 

اما خب اگر خانواده مخالف نیستن بیشتر باهم در ارتباط باشید

تحقیقات رو جدی بگیر 

اما حواست باشه که از موضوعات مهمی که توی زندگیش اتفاق افتاده اگر بخوایی بعنوان اهرم فشار استفاده کنی فاتحه رابطه اتون خونده اس

من اگر بودم اخلاق و نحوه ی برخوردش رو خیلی در نظر میگرفتم

درمورد همسر سابقش بیشتر تحقیق کن ببین واقعا دلیل طلاقش همینه یا نه

طلاق گناه نیست فرد مطلقه هم زامبی نیست به خودی خود چیز بدی نیست به شرطی که دلیل طلاق معلوم باشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
با یکی مث خودت ازدواج کن،همینکه یبار ازدواج کرده اصلا جالب نیس،مشکلات با زن قبلی رو سرتو تلافی میکنن ...

تو عقد جدا شدن و اینطوری که میگف حتی رابطه هم نداشتن